Specialiştii au descoperit, într-o junglă amazoniană, o ladă misterioasă primită de vraciul tribului de la „zei coborâţi în uriașe ambarcațiuni de foc”


La sfârşitul anilor ’80, o descoperire făcută în jungla amazoniană a părut a duce cu sine semnele unui început de comunicare cosmică. O echipă mixtă de antropologi și specialiști în diverse alte discipline a intrat în graţiile unei așezări de băștinași, făcând parte din etnia yamomani. În urma unor contacte revelatoare pentru modul de viaţă al acestui trib, petenia așezării, în schimbul unor recompense „serioase” (jucării electronice, haine, lanterne, aparate de radio) i-a condus pe antropologii oaspeți la comoara tribului.

În cadrul acestei comori, pe lângă relicve cu valoare sentimentală pentru băștinași, a fost observaun soi de cutie strălucitoare, dar nu cu strălucirea unui metal prețios, el mai degrabă semănând cu o „aură electromagnetică”. În urma unor și mai serioase recompense, colectivul mixt de cercetători a putut deschidă misterioasa cutie, luându-se toate precauțiile necesare. În interiorul ei, s-au găsit un disc asemănător discurilor noastre (se pare, înregistrat) și o alcătuire de foi subțiri dintr-un aliaj special, un fel de carte cu semne aducând a scriere cuneiformă.

Primele ipoteze, înainte chiar de a continua cercetările și de a încerca descifrarea ciudatelor obiecte, ar fi lada respectivă este un mesaj al unor civilizații dispărute sau ar avea proveniență extraterestră. În tradiția tribului există o legendă în care se spune vraciul de acum câteva zeci de ani ar fi primit în dar acea ladă de la zeii coborâţi în uriașe ambarcațiuni de foc.

Fără dea prea multe detalii, un articol al unui cercetător de la Universitatea din Ohio a publicat într-o reviscât se poate de serioasă un articol în care avansează câteva ipoteze interesante ce s-ar confirma (sau infirma) numai după descifrarea totală a celor două mesaje descoperite în plină junglă amazoniană. Nu se ştie ce s-a mai întâmplat de atunci (au trecut mai bine de 40 de ani), dar se pare că ne-am afla în faţa celei mai spectaculoase şi mai palpabile dovezi alte civilizații din spațiul planetar doresc intre în comunicare cu noi, locuitorii Terrei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock