Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misiunea NASA Apollo 17 a fotografiat „prin ceaţă” o piramidă pe Lună! Încă o dovadă că pe Lună au ajuns odată civilizaţii avansate terestre sau extraterestre!

  •  
  •  
  •  
  •  

piramida Luna 7Am expus de mai multe ori ideea pe acest site că Luna ar putea fi foarte bine un imens corp ceresc artificial, adus în apropierea Pământului de către extratereştri, ori pentru a ne supraveghea, ori pentru a ne feri din calea cometelor şi asteroizilor.

Luna are un strat exterior gros de 5 km de praf și roci. Sub acest strat se crede că Luna mai are un strat solid de aproximativ 30 de km, format din materiale foarte rezistente, cum ar fi titan, uraniu 236, mica, si neptuniu 237, cu siguranţă elemente pe care nimeni nu s-ar aștepta să le găsească în interiorul Lunii. Cum este posibil ca suprafața Lunii să fie atât de grea și de ce conține minerale cum ar fi titanul?

În mod misterios, există unele roci lunare care s-au dovedit a conține metale prelucrate, cum ar fi alama, mica și elementele de uraniu 236 și neptuniu 237, care nu pot să apară niciodată în mod natural. Cu toate acestea, există urme ale acestora pe Lună. Uraniu 236, de exemplu, apare în urma deşeurilor nucleare radioactive care se găsesc în uraniul nuclear și reprocesat. Şi mai interesant, neptuniu 237 este un element metalic radioactiv, produs al reactoarelor nucleare și al producției de plutoniu. Aşadar, toate acestea spuse mai sus indică faptul că Luna este altceva decât un corp ceresc natural.

Pe de altă parte, pe Lună se găsesc numeroase structuri care arată că aici ar fi locuit odată alte civilizaţii (pământene sau extraterestre). Iar în acest articol am să vorbesc de una din ele: o piramidă care a fost fotografiată în Valea Littrow de pe Lună, în timpul misiunii Apollo 17. Se numeşte „Piatra geofonă” şi ea nu poate fi rezultatul unei formări naturale. Interesant e faptul că această imagine nu a fost inclusă în Atlasul on-line al Expediţiilor Apollo, publicat de către NASA. Priviţi fotografia de mai jos:

piramida Luna 1

Din păcate, fotografia este extrem de neclară, fiind făcută parcă prin ceaţă. De aceea, am încercat în Adobe Lightroom să-i aplic câteva filtre, pentru a ieşi ceva mai mult în evidenţă. Rezultatul este mai jos:

piramida Luna 2

Piramida este mai clar ieşită în evidenţă. Formaţiune naturală? Să fim serioşi. Probabil că seamănă cu piramidele egiptene şi nu ar fi exclus ca şi piramidele de pe Lună, dar şi cele de pe Pământ, să fi fost făcute de una şi aceeaşi civilizaţie avansată (poate fi şi o civilizaţie terestră necunoscută, nu neapărat una extraterestră!).

Nu ştiu dacă e vorba de aceeaşi piramidă sau e alta, dar la începutul anului 2015 scriam acest articol (“Ochiul de vultur” Streetcap1 a descoperit pe Lună o piramidă gigantică! Cine nu vrea să aflăm adevărata istorie a Pământului şi a sistemului solar?) în care vorbeam despre o structură piramidală pe Lună, a cărei fotografie o puteţi observa mai jos:

piramida pe Luna1


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu