Noile picturi rupestre găsite în Brazilia ar putea reprezenta chipuri de extratereştri! Şi chiar şi galaxii spiralate desenate de oamenii primitivi!


chipuri umane 4Site-ul Sci-news.com ne vorbeşte despre o descoperire interesantă a arheologilor brazilieni care au dat peste o serie de picturi rupestre realizate de oamenii primitivi în peşterile din Brazilia în urmă cu 4.000 – 10.000 de ani. Dar, deşi descoperirea a fost realizată în anul 2009 de către Societatea conservării vieţii sălbatice din Brazilia, în statul „Matto Grosso”, totuşi ele au fost date publicităţii abia acum, la 4 ani diferenţă. Aşa cum spuneam mai sus, Dr. Rodrigo Luis Simas de Aguiar, arheolog la Universitatea Federală din Grande Duorados a determinat că picturile rupestre din regiunea Taboco au fost realizate în urmă cu 4.000 – 10.000 de ani de către societăţile primitive omeneşti care îşi petreceau vieţile în peşteri.

Un material cuprinzător despre această descoperire puteţi citi în documentul .PDF realizat în limba portugheză şi pe care îl puteţi citi AICI (de acolo am preluat şi pozele de pe site). Acelaşi site Sci-news.com ne mai spune următoarele despre desenele de pe pereţii peşterilor:

„Stilul unelor desene este compatibil cu ceea ce arheologii numesc „tradiţia Planato”, în timp ce alte desene, în mod surprinzător sunt asemănătoare cu stilul de desene Nordeste sau Agreste. Ele prezintă o serie de animale, ca pisici, păsări, căprioare, reptile, dar şi chipuri asemănătoare figurilor umane sau simboluri geometrice. Oamenii de ştiinţă speră să continue cercetarea la faţa locului, pentru a interpreta toate desenele.”

„Chipurile asemănătoare figurile umane” nu aduc foarte mult cu înfăţişările obişnuite ale fiinţelor umane. Priviţi „imaginile antropomorfice” de mai jos. Sunt ele reprezentări ale unor vechi extratereştri care au intrat în contact cu oamenii primitivi, iar aceştia din urmă i-au reprezentat pe peşteri cum au putut ei mai bine?

chipuri umane 1

chipuri umane 2

chipuri umane 3

Într-un alt desen interesant găsim reprezentate nişte spirale. O fi galaxiile spiralate din care provin extratereştrii?

galaxii spiralate

 

 


Lasă un comentariu