O povestire şocantă, dar reală: corpul astral (spiritul) unei femei a călătorit 1.000 de kilometri în mai puţin de o secundă!

  •  
  •  
  •  
  •  

femeie corp astralAm să vă relatez o povestire mai mult decât interesantă. James şi Mitchell erau doi fraţi care locuiau împreună în apartamentul lor din Milwaukee (SUA). James avea o logodnică, Susie, cu care avea să se căsătorească în curând, dar aceasta era plecată la New York, ca să-şi continue studiile de dans.

James se afla în sufragerie, atunci când observă cu coada ochiului ceva straniu. Susie stătea în uşa sufrageriei de parcă ar fi vrut să intre! James vru să-i strige ceva prietenei sale, cînd şi-a dat seama că ea nu era defel aici, ci la New York. James îl întrebă pe fratele său, Mitch, dacă i se păru şi lui să o vadă pe Susie. Mitch declină din cap, dar apoi se auzi cum telefonul suna. Era Susie din New York. Complet agitată, ea spuse textual: „Eu am fost la voi”. „Ştiu”, răspunse viitorul ei soţ.

Susie povesti că şezuse cu o sticlă de vin lângă pat pe planşeul dormitorului ei şi ascultase deprimată nişte discuri. Îi era dor de logodnicul ei şi de oraşul ei natal, Milwaukee. New York-ul era uriaş, exotic şi apăsător. Îşi dorea din tot sufletul să fie din nou acasă. Şi, instantaneu, pentru câteva fracţiuni de secundă a şi fost, cel puţin spiritualmente.

Spre nemărginita stupoare a celor doi bărbaţi, Susie relată punct cu punct cum reaşezaseră James şi Mitchell mobila, unde şedea fiecare dintre ei, ce tacâmuri folosiseră şi unde le puseseră – nespălate -, pe unde erau împrăştiate cutiile de bere şi că Mitchell plasase televizorul pe masa din sufragerie. Ea a descris şi poziţia lui Mitch cu picioarele pe masă în faţa televizorului şi a spus că James tocmai se întinsese după o cutie cu bere când spiritul ei s-a deplasat la Milwaukee. Exact aceasta făcuse James când şi-a zărit logodnica.

Susie a putut să redea cu precizie şi momentele ciudatei experienţe pe care o trăise. Căzuse lângă pat într-un fel de transă. Spiritul ei părăsise corpul şi plutea liber prin cameră. Se privea de sus pe ea însăşi, o experienţă despre care relatează mulţi oameni care muriseră clinic şi care putuseră să fie readuşi la viaţă. În timp ce corpul astral al lui Susie plutea prin cameră, ei i-a devenit clar că ea plecase de bunăvoie la New York. Deci nu exista nici un motiv se supere pe destin. Din contră, era ridicol să se simtă aşa de deprimată şi nenorocită. În plus: dacă nu mai putea să reziste aici, trebuia să întreprindă ceva împotriva acestei situaţii. Într-o clipă a fost din nou la Milwaukee şi a fost pe punctul de a păşi în camera în care James şi Mitchell se aranjaseră comod. Câteva fracţiuni de secundă mai târziu, ea îşi dădu seama că aşa ceva nu putea să se întâmple şi se trezi din nou la New York.

Interesant e că între Milwaukee şi New York sunt circa 1.000 de kilometri…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner