Mergeţi prin pădure şi vedeţi un fel de „portal din crengi” ca în această imagine. Ce faceţi? Treceţi prin el?


Să presupunem că vă plimbaţi prin pădure şi vedeţi imaginea din acest articol – ca un fel de portal făcut din crengi de copaci? Ce-aţi face? Aţi trece prin el? Nu v-ar trece prin cap ideea că s-ar putea să fie un portal real, care să vă ducă instantaneu în altă lume / dimensiune / timp? Nu v-ar fi frică deloc?

De fapt, cel mai probabil că această structură a fost realizată de un grup de wicca sau de druizi. Wicca este o religie neopăgână ce acordă o importanță majoră naturii. Pentru ei, un asemenea loc, în care să se construiască un „portal din crengi”, a fost ales după o lungă perioadă de timp.

Unii experţi în paranormal spun că asemenea portaluri pot fi create şi de oglinzi, cu anumite ritualuri, cu ajutorul lor, putându-se ajunge în alte dimensiuni / lumi.

Mircea Eliade, în nuvela fantastică „Pe strada Mântuleasa”, ne vorbeşte despre dispariţii misterioase în universuri paralele, prin intermediul unor portaluri ce par a exista prin nişte case vechi din Bucureşti.

Un expert în paranormal crede că plăcile Ouija sunt foarte periculoase, pentru că permit deschiderea portalurilor către o altă dimensiune, trecând astfel din cealaltă lume nu doar spiritele inofensive, ci şi alte spirite inumane, demonice în natura lor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock