Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Evreii biblici sunt fiinţe extraterestre de pe Sirius, prinse aici pe Pământ – susţine o carte controversată


Pe site-ul lulu.com , a apărut în 2018 o carte intitulată „Man Being”, adică „Fiinţa umană”. Citez din descrierea cărţii de pe site: „Cartea este transcrierea unei conversații care a început în iunie 2018. Autorii – Dramos și Bohemias – au primit comunicări de la ființe situate în afara densității planului Pământului și au adunat aceste cunoștințe pentru ca publicul să conştientizeze. Cartea dezvăluie modul în care depravarea a împiedicat oamenii să acceseze realități dimensionale superioare și cum ascensiunea umană a fost obstrucționată prin false credințe religioase și spirituale. Acoperirea și ascunderea permanentă a cunoștințelor antice – de către organizații puternice – a împiedicat omenirea să transcende ciclul reîncarnării. Cartea face parte dintr-un proiect pentru a-i salva pe oameni și pentru a-i ajuta să se conecteze cu o lume pierdută anterior”.

Foarte interesant este însă un fragment din această carte, în care autorul sugerează faptul că fiinţele de pe Sirius au fost prinşi aici pe Pământ, existând misiuni de salvare pentru a fi aduşi pe planeta lor de baştină. Iată ce spune mai exact fragmentul:

„Evreii biblici sunt ființe de pe Sirius care au reușit să facă pasul către ascensiune în experiența din Sinai. Israelienii sunt ființe care au fost abandonate, dându-li-se instrumente, dar care nu au fost folosite”.

Cartea mai vorbeşte despre tratatele dintre extratereştri şi alte civilizaţii şi cum Vaticanul arhivează informaţii secrete în biblioteca sa.