„Shape shifters”, adică fiinţele ce îşi pot schimba forma, sunt extratereştri din alte lumi


shapeshifterPoveştile despre schimbarea formei pot fi considerate absurde la suprafaţă – ceva mult mai asemănător cu un film de groază de categoria trei văzut la un cinematograf din suburbie, sâmbătă la miezul nopţii, cu tineri adolescenţi ţipând când Jack Nicholson se transformă în vârcolac.

Multe din triburile amerindiene vorbesc despre transformarea oamenilor în poveşti în care un vrăjitor sau şaman se poate transforma într-un vultur, coiot sau lup. Sunt câţiva membri ai tribului care au îndemânarea să facă asta la cerere, în timp ce alţii se transformă în ritmul bătăilor de tobă sau în timpul ceremoniilor de dans în care suita de cântece şi invocaţii poate face loc intrării în lumea cealaltă a celor care urmează un ritual voodoo.

În Africa sunt triburi întregi ce se pot transforma în Omul Leopard, posedare supranaturală, un tip de animal devenit puternic în urma procesului de transformare. Şi să nu-l uităm pe vechiul nostru prieten Contele Dracula, care poate zbura noaptea în dormitorul tău sub forma unui liliac ca să te muşte de gât.

Fenomenul pisicilor teribil de mari – de dimensiunile unei puma sau jaguar – şi-a făcut simţită prezenţa prin apariţii neaşteptate în locuri în care aceste animale nu erau native. În special în insulele britanice, dar nu se limitează doar la Marea Britanie. În timpul vizitei unui bărbat lângă Cincinnati, Ohio (SUA), acesta susţine că a văzut într-o dimineaţă devreme o felină uriaşă traversând prin ceaţă pajiştea casei de la ţară unde stătea. Este doar o farsă a percepţiei sale imaginare sau pur şi simplu o figură de natură supranaturală?

Mary Alice Bennett şi-a exprimat destul de elocvent părerea asupra subiectului „animalelor misterioase” şi a concluzionat că abilitatea de a-şi schimba forma nu este o problemă de mitologie, ci dimpotrivă, are legătură cu extratereştrii: „Un «shape-shifter» (cel care-şi schimbă forma) considerat a fi un adept şaman cu abilitatea de a-şi schimba forma este mult mai probabil să fie o entitate extraterestră capabilă să preia înfăţişarea unei fiinţe umane”. Mai departe, Bennett pune întrebarea: „Există, de asemenea, animale care ne vizitează dintr-o altă dimensiune cu înfăţişarea unei fiinţe pământeşti? Ele pot trăi în două lumi?”.

Despre acest subiect am mai discutat în acest articol https://www.lovendal.ro/wp52/25298/ intitulat „Spiritele altor fiinţe, din acest Univers sau din alte dimensiuni, se pot materializa oricând sub forma unor animale cu ochi mari”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock