Un gigantic dom artificial a fost observat pe Lună. A fost el construit de extratereştrii gri sau, în secret, de americani/ruşi?


Scott C. Waring, binecunoscutul „vânător de OZN-uri” de pe site-ul ufosightingsdaily.com, se pare că a găsit în nişte fotografii mai multe structuri artificiale pe satelitul natural al Pământului, Luna. Citez din articol:

„Am găsit mai multe structuri extraterestre pe Lună într-o hartă NASA, Clementine. Această hartă a fost întocmită în 1994 și a fost creată înainte ca programul de editare să fie disponibil. Fotografia de mai sus prezintă un gigant dom aflat într-un crater. De la distanță, pare a fi doar un alt crater obişnuit, dar apropiindu-ne de el, putem observa materialul său absolut strălucitor, semi-transparent, făcut ca să lase doar o parte din lumină în interior.

Există o specie extraterestră care îi place întunericul atât de mult, încât s-au schimbat genetic pentru a avea „ochelari de soare” naturali pe ochi. Aceştia sunt extratereştrii gri.  În mod clar, ei au creat acest dom. Desigur, alte fotografii mai noi nu vor arăta acest lucru, deoarece au fost deja editate. Dar aici este evident ceea ce vedem.

Am găsit, de asemenea, și o structură dintr-un triunghi negru, cu pereți triunghiulari, ceea ce este imposibil să fi fost creată de vreun meteorit. Apoi mai există o altă structură sau structuri împrăștiate peste un crater mare (cele două fotografii de mai jos). Clădirile au formă de L și se întind pe o lungime de 30 de km. Da, există încă două domuri mai mici, una verde și alta neagră.

Dacă extratereştrii gri au control asupra Lunii noastre, ar trebui să fie ușor să-i convingem să doneze umanității un dom, dacă le oferim ceva valoros”.

P.S. Părerea mea e că Scott se înşeală şi acele domuri să fie, de fapt, baze secrete construite de americani şi/sau ruşi în anii ’70. Credeţi că explorarea Lunii a fost abandonată de atât de mult timp, după ultima misiune spaţială Apollo?

Sursa (traducerea si adaptarea proprie): ufosightingsdaily.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO