Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Homo Sapiens a fost creat de extratereştri inteligenţi de pe altă planetă? Toate dovezile duc către această concluzie…


Laureații premiilor Nobel, Francis Crick și dr. Leslie Orgel, au lansat teoria că viața pe Pământ a fost adusă de mici organisme vii de pe o altă planetă îndepărtată. Dumnezeu a creat un singur cod genetic pentru toate formele de viață din tot Universul. Dacă viața ar fi început în acea supă primordială ar fi trebuit să se dezvolte organisme cu coduri genetice diferite.

De ce molibdenul joacă un rol atât de important în reacțiile enzimatice esențiale pentru viață când molibdenul este un element foarte rar pe planetă noastră? De ce elementele care se găsesc din abundență pe Pământ nu au niciun rol în reacțiile biochimice din organismul uman?

Acești autori cred că sămânța vieții a fost plantată în mod deliberat de ființe inteligente de pe altă planetă. Ei ar fi însămânțat planeta cu viața dintr-o navă spațială în scopul de a începe lanțul vieții pe Pământ.

Dar, în textele sumeriene, babiloniene, hitite și asiriene se descriu chiar vizite pe Pământ ale astronauților de pe această planetă. Sunt descriși și conducători ai acestei planete care au venit pe Pământ; astfel se descrie cum zeul Enlil, care conducea o navă spațială, a aterizat pe Pământ în Sumer. Ei au ales teritoriul dintre Tigru și Eufrat căci descoperiseră prin sonde spațiale că acest teritoriu era foarte bogat în zăcăminte de petrol, necesar călătoriilor spațiale.

Cartea Genezei descrie lăcașul lui Dumnezeu pe Pământ „Edenul” care după părerea unor savanți se localizează în nordul Mesopotamiei, locul de unde se nasc Tigru și Eufrat, după alții în sudul Mesopotamiei, la locul de vărsare al celor două râuri.

Textele sumeriene denumesc acești extratereştri cu numele Nefilimi, ei ar fi aterizat pe mare în capsule ermetice în timpul celei de a doua ere glaciare. Prima așezare a fost Eridu, unde au înființat prima stație. Un alt oraș construit de ei a fost Nipur și apoi Larsa. Scopul aterizării nefilimilor pe Pământ era să procure aur pentru planeta lor a cărei atmosferă începuse să se deterioreze. Ei puteau să salveze viața pe planeta lor numai dacă suspendau aurul în atmosfera planetară. La început au extras aurul din apele Golfului Persic, dar mai târziu au exploatat minele de aur din Africa de Sud.

Textele sumeriene descriu cum acești extraterestri au creat omul pe Pământ. Ele descriu cum la început o perioadă de timp pe Pământ erau numai acești Nefilimi (uriașii din Biblie).
Biblia îi numea pe acești Nefilimi ca fiind niște „uriași” în capitolul IV din Geneză când se referă la Potopul lui Noe, la facerea corăbiei: „În vremea aceea s-au ivit pe Pământ uriași, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor și acestea începuseră a le naște fii. Aceștia sunt vestiții viteji din vechime”.

Evoluţionismul nu poate explica apariția lui Homo Sapiens care practic a apărut brusc, fără a fi o trecere gradată de la Homo Erectus la Homo Sapiens. Hominoizii sunt produsul evoluției, dar Homo Sapiens este produsul unei schimbări revoluționare, oamenii de știință nu au nicio explicație cum a apărut atât de brusc acesta. Explicația este următoarea: Homo Sapiens, strămoșul omului, a fost creat de Nefilimi. El trebuia să înlocuiască munca istovitoare din minele de aur ale extratereştrilor care s-au revoltat din cauza muncilor istovitoare.

În urmă cu 300.000 de mii de ani, Nefilimii au luat maimuța Homo Erectus și au modelat-o genetic pentru a o transforma în Homo Sapiens. Această specie a fost obținută prin manipulare genetică, prin însămânțarea artificială, prin donare.


Lasă un comentariu