Legătura necrotică dintre un suflet mort şi obiectele materiale din lumea noastră

  •  
  •  
  •  
  •  

mormantNu atingeţi mormintele! Acest lucru este foarte respectat în Orient. De aceea, atunci când a trecut dimineaţă prin cimitirul central din capitala Sri Lankai şi a observat că cineva a profanat noaptea mormântul fostului şef al poliţiei, paznicul cimitirului a fost cuprins pe neaşteptate de o agitaţie ciudată. Sosind la faţa locului, poliţiştii s-au convins că agitaţia paznicului nu este în zadar. Chiar dacă de la înmormântare nu trecuseră decât câteva zile, mormântul se găsea într-o stare jalnică: florile şi coroanele erau rupte şi aruncate pe jos, iar pământul bătătorit.

Presupunând ca mormântul a fost profanat, poliţiştii s-au adresat rudelor celui decedat şi unei comisii de judecată pentru a obţine permisiunea de a face deshumarea. Când au deschis mormântul, au observat că sicriul foarte scump (costase 1.000 de dolari) a dispărut, iar corpul stătea pe pământ. Încercările de a găsi urme proaspete ale profanatorilor nu au avut rezultat.

Peste o săptămână, la poliţie a venit un bătrân care a povestit despre nenorocirea care s-a abătut asupra familiei sale. După spusele sale, nu demult, nepotul său a adus un sicriu scump pe care l-a ascuns în pivniţa casei. La câteva zile după aceea, toţi cei care locuiau acolo au început să simtă o neputinţă, o oboseală care creştea din ce în ce mai mult. Chiar nepotul se afla în pragul morţii. El a cerut poliţiştilor să ia cât se poate de repede sicriul aducător de moarte de acolo, iar cei vinovaţi să fie pedepsiţi.

După ce această cerere a fost îndeplinită, toate rudele s-au însănătoşit dintr-o dată. Şi-a revenit chiar şi hoţul, dar după gratii.

Specialiştii în fenomene paranormale explica ceea ce s-a întâmplat prin aşa-numita legătura necrotică. Aceasta poate apărea între un suflet care a fost pe cealaltă lume sau esenţa energetică a unui om mort şi obiectele materiale din lumea noastră. Prin intermediul acestora, cel decedat îi poate pedepsi pe oamenii care i-au tulburat liniştea, cu ajutorul unor impulsuri energetice nefaste care au un efect distructiv asupra sănătăţii. Strămoşii noştri au descoperit de mult timp acest lucru. Nu întâmplător, obiceiurile tuturor popoarelor interzic deschiderea mormintelor celor decedaţi.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu