Un blestem înfricoşător! Această statuie, cea a îngerului negru, omoară pe oricine îndrăzneşte să o atingă!


ingerul-negruLumea paranormală poate fi extrem de fascinantă, dar, de asemenea, şi foarte periculoasă. Trebuie să fim foarte atenţi atunci când încercăm să explorăm tărâmuri stranii, care ne-ar putea cicatriza sufletul pentru eternitate.

Gândul de a întâlni o fantomă poate fi interesant și înfricoșător, în acelaşi timp, deși există unele cazuri extreme de „contact spiritual”, care pot provoca nu numai daune mentale, dar, de asemenea, şi daune fizice.

Chiar mai rău decât confruntarea cu o fantomă o constituie faptul de a fi în contact cu obiecte blestemate. În articolul de faţă, vorbim despre o statuie ciudată din Cimitirul Oakland (Iowa City, SUA), care este numită „Black Angel” sau „îngerul negru”.

Această statuie se spune că are un blestem de moarte, întrucât cine îndrăznește vreodată să o atingă, va muri într-o foarte scurtă perioadă de timp, uneori chiar la fața locului. Nu se cunoaște originea adevărată a blestemului, dar există mai multe povești diferite care îl confirmă. Există, de asemenea, şi poveştile uluitoare ale unor oameni care au murit după ce au atins statuia.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock