Trei evenimente şocante care arată o activitate extraterestră pe Terra, ce este ascunsă de guvernele lumii!


Nu exista nici o dovadă certă menită să ateste o reală activitate extraterestră, însă cercetătorii pretind că din ce în ce mai multe dovezi oficiale vin în sprijinul acestor supoziţii. Probabil că niciodată nu vom afla adevărul, însă adânc în catacombele agenţiei guvernamentale americane cu siguranţă se ascunde ceva.

În 1963 cercetătorul Fritz Wemer lucra la un test nuclear în Arizona. În luna mai a acelui an Wemer a fost trimis într-0 misiune specială – a zburat până la Phoenix, după care s-a alăturat unui grup şi au mers cu automobilul până spre o destinaţie aflată la nord-vest de oraş. Membrilor al grupului li s-a spus să nu discute între ei, iar când au coborât din vehicul li s-a arătat locul prăbuşirii unei aeronave. Wemer pretinde că din nisipul deşertului a văzut apărînd un disc metalic cu diametrul de circa 9 metri. De asemenea, el a mai spus că pe parcursul perioadei cât a stat în zonă a văzut într-un cort medical trupul unei creaturi înalte de 1,20 metri, îmbrăcată într-un costum argintiu. Wemer a fost dus înapoi, în Arizona, şi i-a cerut să semneze un contract oficial prin care se obliga să păstreze secret tot ceea ce văzuse şi auzise în timpul misiunii.

Abia în 1957 au fost date publicităţii date despre dovezile fizice ale prăbuşirii pe Pământ a unei nave extraterestre. Pe 18 septembrie jurnalistul Ibrahim Sued de la publicaţia braziliană „O Globo” a primit o scrisoare foarte ciudată. Era nesemnată, iar persoana care o scrisese pretindea că în timp ce era la pescuit, în apropierea oraşului Ubatuba, din Sao Paolo, a văzut o farfurie zburătoare care s-a prăbuşit în mare. Anonimul mai spunea că obiectul zbura cu o viteză extrem de mare, însă, cu toate acestea nu a atins apa, ci a explodat în aer. Omul a reuşit să adune fragmente din ciudatul obiect zburător, fragmente pe care le introdusese în plic. Bineînţeles, acestea au fost trimise imediat la un laborator pentru a fi analizate. Ministrul brazilian al agriculturii a declarat că fragmentele în cauză s-au dovedit a fi magneziu, într-o formă neobişnuit de pură. Rezultatele experimentelor făcute de către armata şi marina braziliană au rămas secrete.

Inevitabil, evenimentul care s-a petrecut în nordul Mexicului, statul Chihuahua, şi reacţia autorităţilor nu au rămas neobservate. O mulţime de curioşi pretindeau că au obţinut documente care atestau faptul că pe data de 25 august 1974, un obiect neidentificat a fost detectat de două radare. Obiectul părea să fi intrat în atmosferă de pe orbită şi se îndrepta spre Statele Unite, dar în ultimul moment a virat brusc şi a dispărut undeva deasupra Mexicului.

În acelaşi timp autorităţile mexicane au observat luminile unei aeronave care s-a pierdut în zonă. A doua zi echipele mexicane de căutare şi salvare au scotocit zona pentru a descoperi locul prăbuşirii, iar când l-au găsit au raportat faptul că, după toate probabilităţile fuseseră implicate două aeronave. În momentul în care s-a comunicat faptul că cea de a doua aeronavă este metalică şi are formă circulară s-a ordonat sistarea informaţiilor destinate presei. După unii autori, autorităţile americane au interceptat comunicările mexicane şi au trimis imediat echipe în zonă. Americanii au recomandat guvernului mexican să le accepte „ajutorul” în cercetarea evenimentului, însă autorităţile locale au ignorat oferta. Cu toate acestea americanii au decis să meargă la faţa locului. Echipele mexicane de salvare ridicaseră deja cele două aeronave, le încărcaseră pe nişte camioane şi se îndreptau către sud. Între timp, forţele americane care s-au deplasat cu elicopterele au ajuns din urmă convoiul şi în acel moment s-a produs o tragedie. În mod absolut inexplicabil toţi cei care făceau parte din convoi au murit, aşa că echipa americană, care purta echipament de protecţie, a preluat misteriosul vehicul şi l-a transportat în Statele Unite într-un loc secret.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock