O statuie a unui reptilian a fost îndepărtată dintr-un templu din Japonia şi ascunsă de ochii publicului… De ce?


Această statuie a fost îndepărtată din templu și se află în prezent într-o colecție privată, într-o locație necunoscută.

De fapt, acest tip de statui se găsesc peste tot în lume, de la Asia pe continentul american; ele reprezintă o rasă de ființe care au trăit în trecut și care, probabil, încă mai trăiesc şi astăzi în rândul omenirii. Dar, e posibil ca aceşti reptilieni să se deghizeze foarte bine printre noi, oamenii, aşa că nu-i putem repera uşor.

Această rasă reptiliană malefică urmărește de mii de ani să înrobească omenirea și de a o folosi, pentru a se hrăni. Aceste ființe sunt foarte inteligente și au capacitatea de a contacta şi a comunica telepatic cu liderii lumii.

Aşa cum spuneam mai sus, această statuie, care a fost în templul Nara Horyu-ji din Japonia, a fost îndepărtată, fiind acum într-o colecție privată. Nu este prima dată când anumite tipuri de artă și chiar oase de giganți și creaturi ciudate care sfidează logica oamenilor de ştiinţă sunt îndepărtate de ochii publicului larg și ascunse.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO