Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Mumiile ciudate de la Nazca au o origine nepământeană

195

blankCu câțiva ani în urmă, nişte jefuitori de morminte din Peru, explorând complexul de morminte antice din regiunea Nazca, au dat peste ceva surprinzător.

Regiunea Nazca găzduiește morminte vechi care conțin rămășițe umane mumificate din civilizația incaşă. Aceste morminte au fost studiate de mai mulți ani de către oamenii de știință și de către arheologi. Mumiile sunt adesea într-o poziție așezată și purtând îmbrăcăminte pe ele. Se consideră că aceștia sunt persoane având o poziţie înaltă în societatea incaşă.

De asemenea, regiunea Nazca găzduiește celebrele linii – adică imagini enorme de oameni și animale care au fost făcute prin înlăturarea sedimentelor de pe sol, dezvăluind astfel pământul mai deschis la culoare de dedesubt. Sunt linii de mii de metri lungime, care acoperă sute de kilometri pătraţi. Ele sunt vizibile numai din dealurile din jur sau din aer.

Revenind la jefuitorii de morminte… ceea ce au descoperit aceştia au fost nişte mumii şi părți de corp mumificate care nu arătau a fi umane și nici nu seamănă cu niciun animal cunoscut. În timp ce hoții au prospectat piața neagră pentru a afla cât valorează rămășițele, arheologul francez Thierry Jamin a aflat de ele și a început să obțină cât mai multe rămășițe posibile.

Jamin conduce un proiect – “Alien Project” – care strânge fonduri şi al cărui scop este acela să învețe cât mai multe despre natura și originea rămășițelor ciudate. Arheologul francez este convins că rămăşiţele sunt de origine extraterestră, reușind recent să analizeze ADN-ul în laboratoare independente. Rezultatele examinărilor ADN-ului au confirmat faptul că rămășițele reprezintă resturi biologice reale ale unor fiinţe care au murit cu multe secole în urmă, și, prin urmare, ele nu reprezintă vreo farsă.

Orgoni Crystal