Viaţa pe Pământ nu ar fi putut apărea întâmplător! Mari oameni de ştiinţă au spus că ea a fost „plantată” de fiinţe extraterestre de pe alte planete


Imagine: needpix.com (Commons Creative – free)

Laureații premiilor Nobel, Francis Crick și dr. Leslie Orgel, au lansat teoria că viața pe Pământ a fost adusă de mici organisme vii de pe o altă planetă îndepărtată. Dacă viața ar fi început în „supa primordială” (cum ne spune ştiinţa anterioară) ar fi trebuit să se dezvolte organisme cu coduri genetice diferite.

De ce molibdenul joacă un rol atât de important în reacțiile enzimatice esențiale pentru viață, când molibdenul este un element foarte rar pe planetă noastră? De ce elementele care se găsesc din abundență pe Pământ nu au niciun rol în reacțiile biochimice din organismul uman?

Aşadar, n-ar fi exclus că sămânța vieții să fi fost plantată în mod deliberat de ființe inteligente de pe alte planete. Ei ar fi însămânțat planeta cu viața dintr-o navă spațială în scopul de a începe lanțul vieții pe Pământ.

În textele sumeriene, babiloniene, hitite și asiriene se descriu chiar vizite pe Pământ ale astronauților de pe această planetă. Sunt descriși și conducători ai acestei planete care au venit pe Pământ; astfel se descrie cum zeul Enlil, care conducea o navă spațială, a aterizat pe Pământ în Sumer. Ei au ales teritoriul dintre Tigru și Eufrat căci descoperiseră prin sonde spațiale că acest teritoriu era foarte bogat în zăcăminte de petrol, necesar călătoriilor spațiale. Textele sumeriene denumesc acești extratereştri cu numele Nefilimi.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO