Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Oamenii de ştiinţă recunosc că pe Marte a existat odată viaţă, însă doar „unicelulară”! Când o să recunoască că pe Marte au existat odată şi civilizaţii avansate?

  •  
  •  
  •  
  •  

viata pe marte 3Lewis Dartnelll, cercetător la Agenţia Spaţială a Marii Britanii, consideră că forme microscopice de viaţă s-ar fi putut forma pe Marte, cu miliarde de ani în urmă, dar un eveniment major al mediului înconjurător de mai târziu a făcut ca Planeta Roșie să devină complet inospitalieră, chiar dacă organismele unicelulare s-au format.

Domnul Dartnell, care este, de asemenea autor al cărţii „Cunoaşterea: cum să reconstruim lumea noastră de la zero”, în care explică cum s-ar putea reconstrui societatea în caz de Apocalipsă, a declarat: „O catastrofă a făcut ca pe Marte totul să meargă rău.” El a mai spus că singura viață care s-ar fi dezvoltat înainte de această catastrofă au fost organismele unicelulare, acest lucru anulând şansa ca aceste organisme să evolueze în creaturi mai complexe. El a mai adăugat: „Atmosfera a fost expulzată în spațiu. Acum este prea rece și prea uscat pentru orice formă de viaţă”.

Cercetătorul consideră că nu au existat niciodată forme de viață multicelulare, ca animale sau plante. Miturile despre canalele de pe Marte vor rămâne pentru totdeauna doar mituri.

Ipoteza d-lui Dartnell conform căreia Marte ar fi putut găzdui forme de viaţă timpurie vine la doar câteva săptămâni după ce NASA a anunţat faptul că robotul său spațial de pe Marte, Curiosity Rover, a găsit un nivel neașteptat de ridicat de apă sub suprafața lui Marte.

Sursa: The Express

P.S. Timid, iată că oamenii de ştiinţă au început să recunoască că unele forme de viaţă (chiar dacă foarte simple) au existat odată pe Marte, dar apoi s-a întâmplat ceva catastrofic pe „planeta roşie”, care a făcut imposibilă supravieţuirea pe Marte. Înainte spuneau că pe această planetă nu a existat niciodată şi nu există vreo formă de viaţă. Dar, încet-încet, adevărul începe să iasă la suprafaţă. Săptămâna trecută, scriam acest articol (Oamenii de ştiinţă susţin că pe Marte ar fi putut exista în trecut o atmosferă care să susţină viaţa! Poate că marţienii au existat cu adevărat cu milioane de ani în urmă, dar apoi au migrat pe Pământ!) în care arătam că, dacă în trecut a existat atmosferă pe Marte, atunci înseamnă că pe această planetă au existat toate condiţiile pentru existenţa vieţii, dar şi a unor civilizaţii extraterestre avansate.

De exemplu, în iunie 2014, am scris acest articol (Adevărul despre imensul chip uman sculptat în câmpia Cydonia, pe planeta Marte: acesta aparţine fostului rege al extratereştrilor Anunnaki, Alalu, ce a murit pe “planeta roşie”!) în care exprimam ipoteza că imensul cap de om din regiunea Cydonia de pe Marte ar aparţine lui Alalu, primul rege al extratereştrilor Anunnaki, de pe planeta Nibiru. Acesta a fost detronat de către nepotul său, regele Anu. Alalu a tot încercat să-şi recapete tronul, dar a fost învins de Anu, într-o confruntare bărbătească, corp la corp. Anu n-a dorit să-l omoare pe unchiul său, aşa că l-a deportat pe fostul rege pe Marte, împreună cu pilotul său, Anzu. Anu chiar i-a dat voie lui Alalu să-şi creeze o colonie pe Marte. Alalu a murit pe Marte şi a fost îngropat acolo, iar, pentru a fi comemorat, chipul său a fost sculptat, pentru a rămâne posterităţii.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu