Noi descoperiri uimitoare pe Marte: un înger cu aripi, fiinţe umane şi… o cabană!


O ființă angelică cu aripi extraterestre a fost găsită într-o imagine recentă publicată de NASA, de pe planeta Marte.

Imaginea controversată a fost luată de robotul spaţial NASA Curiosity pe 12 octombrie 2016, ea înfățișând frumusețea uimitoare a unui peisaj extraterestru. Devine chiar mai uimitoare atunci când o figură extraterestră este reperată în ea. De fapt, dacă veţi urmări cu atenţia videoclipul de la finalul articolului, veţi observa chiar mai multe figuri extraterestre, dar şi ruinele unei structuri fascinante, care arată exact ca o cabană de pe Pământ.

Cea mai clară dintre chipuri pare a fi o ființă angelică cu aripi. Sau e vorba de o haină tip cearşaf purtat de bărbații arabi din Peninsula Arabică? Celelalte figuri (mai neclare) par destul de umane, îmbrăcat în haine obișnuite.

S-a vorbit mult despre un program spațial secret al NASA… am putea avea deja oameni pe Marte? Sau, ce se întâmplă?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock