S-a aflat rezultatul ADN-ului mumiei misterioase cu 3 degete din Peru


Spuneam într-un articol din iunie 2017 – EXCLUSIV! O mumie necunoscută cu 3 degete a fost descoperită lângă misterioasele linii Nazca din Peru – despre descoperirea unei mumii necunoscute ciudate în zona Nazca din Peru, al cărui corp a fost datat cu ajutorul carbonului radioactiv ca având circa 1.700-1.800 de ani vechime. O tomografie computerizată, realizată pe 19 mai 2017, relevă faptul că această mumie posedă o fiziologie complexă a oaselor. Mumia are doar trei degete la mâini şi la picioare, lucru neîntâlnit la nicio specie umană cunoscută.

La finalul articolului, mă întrebam următoarele: „Ar putea fi, totuşi, această mumie vreo specie necunoscută de om primitiv, care prezintă o deformare a mâinii? Sau o dovadă de necontestat a faptului că speciile non-umane pot exista?”

Ei bine, pentru fanii extratereştrilor am o veste proastă. Conform analizei ADN-ului acestei mumii misterioase cu 3 degete s-a stabilit clar (100%) că ADN-ul este de origine umană şi nu extraterestră. Mostrele de ţesut pentru analiza ADN-ului au fost luate atât de la mâini cât şi de la creier.

Ţesutul de la creier şi ADN-ul provin de la un „homo sapiens” bărbat, spune raportul de la Laboratorul de ADN al Universităţii Lakehead din Ontario (Canada). Raportul este disponibil şi on-line, putând fi consultat de oricine.

Totuşi, există însă unii experţi care au o altă opinie. Dr. Konstantin Korotkov că trupul mumiei misterioase cu 3 degete ar putea avea doar ADN-ul înrudit cu cel al oamenilor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock