EXCLUSIV! O mumie necunoscută cu 3 degete a fost descoperită lângă misterioasele linii Nazca din Peru


Peru este o ţară misterioasă, căci pare a fi leagănul unor civilizaţii foarte puţin cunoscute, poate chiar de origine extraterestră. De exemplu, regiunea Nazca din Peru este cunoscută întrucât aici se găsesc celebrele linii, adică imagini enorme de oameni și animale care au fost făcute prin înlăturarea sedimentelor de pe sol, dezvăluind astfel pământul mai deschis la culoare de dedesubt. Sunt linii de mii de metri lungime, care acoperă sute de kilometri pătraţi, care sunt vizibile numai din dealurile din jur sau din aer.

Tot în regiunea Nazca se găsesc morminte vechi care conțin rămășițe umane mumificate din civilizația incaşă. Nişte jefuitori de morminte (din păcate), dar şi mai mulţi arheologi au descoperit şi nişte mumii şi părți de corp mumificate care nu arătau a fi umane și nici nu seamănă cu niciun animal cunoscut. Atunci, care este originea lor?

O nouă ştire din Peru arată descoperirea unei noi mumii, ce pare a fi de origine extraterestră, în regiunea liniilor Nazca. Descoperirea incredibilă ar putea schimba totul despre istoria noastră pe care o ştim. Corpul acestei mumii misterioase a fost datat cu ajutorul carbonului radioactiv ca având circa 1.700-1.800 de ani vechime.

O tomografie computerizată, realizată pe 19 mai 2017, relevă faptul că această mumie posedă o fiziologie complexă a oaselor. Mumia are doar trei degete la mâini şi la picioare, lucru neîntâlnit la nicio specie umană cunoscută.

Foarte interesant îl reprezintă faptul că, în iconografia incaşă, apar deseori imagini ale zeilor cu trei degete, exact cum are această mumie.

Ar putea fi, totuşi, această mumie vreo specie necunoscută de om primitiv, care prezintă o deformare a mâinii? Sau o dovadă de necontestat a faptului că speciile non-umane pot exista?


Lasă un comentariu