Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV! Celebra formaţie suedeză Ace of Base şi manipularea cu ajutorul simbolurilor Illuminati

  •  
  •  
  •  
  •  

Trebuie să recunosc că am fost un mare fan al formaţiei suedeze „Ace of Base” de-a lungul anilor, care a creat o muzică de calitate pe la mijlocul anilor 90. Cred că toţi de cei care au acum peste 35 de ani îşi amintesc de melodii ca „All That She Wants”, „Never Gonna Say I’m Sorry” sau „Happy Nation”, mari hituri internaţionale. Acesta este motivul principal pentru care îmi este foarte greu să scriu acest articol.

Trupa a fost formată din Ulf Ekberg şi din fraţii Lynn Berggren, Jenny Berggren, Jonas Berggren. Frații Berggren întotdeauna s-au declarat că ar fi credincioşi, „creştini adevăraţi”, dar a fost un şoc uriaş a descoperit faptul că totul era doar o mască, pentru ca se ascunde o imensă manipulare cu ajutorul simbolurilor.

De ce sunt atât de puternice simbolurile? Pentru că ele pot constitui instrumente extrem de utile în crearea propriei lumi interioare. Anticii au înțeles puterea simbolurilor și le-au folosit pe scară largă în cultura lor, pentru protecție, fertilitate, bunăstare sau în diverse alte ritualuri. Simbolurile sunt ca nişte hărți rutiere, care conduc individul spre un anumit scop dorit. Poate că nu v-aţi dat seama până acum, dar viața voastră este formată din simboluri care v-au fost transmise sau au fost moștenite de la familie, prieteni, mediu social sau chiar naţie. De aceea, descoperirea modului în care aceste simboluri vă afectează viața este esențială. Aceste simboluri sau arhetipuri sunt prezente în subconștientul dvs. şi sunt modelele după care vă modelați viața.

Revenind însă la Ace of Base… În 1994, formația și-a scos primul album de succes intitulat „The Sign”. Să ne uităm la coperta albumului:

Ce putem vedea aici?

* O tablă de şah pe toată coperta. Conform site-ului exposingthematrix.blogspot.ro, tabla de şah este unul dintre cele mai importante simboluri masonice, fiind utilizată în cadrul unor ritualuri. Pentru celebrităţi, tabla de şah simbolizează că ele sunt nişte pioni, ce sunt manevrate din umbră de nişte puteri oculte.

* Trandafirul, care este plasat strategic aproape de centrul coperţii. Aceasta  simbolul principal al rozicrucianismului. Rozicrucianismul a apărut în secolul al XVII-lea; misterioasa doctrină a ordinului este „bazată pe adevăruri ezoterice ale trecutului antic”, care „ascunse omului obișnuit, asigură o pătrundere a naturii, universului fizic și tărâmului spiritual”. Unii cercetători cred că francmasoneria îşi are originile în tradiţiile mistice mai îndepărtate ale rozicrucienilor; se ştie că din francmasonerie se trage secta Illuminati.

* Ochiul atotvăzător (ochiul lui Horus) – modelul din jurul trandafirului arată ca un singur ochi, în acest caz trandafirul constituind irisul ochiului. „Ochiul care vede tot” este un simbol folosit frecvent de Illuminati în societatea contemporană (doar să aduc aminte de bancnota de 1 dolar american, ce conţine acest simbol).

Să observăm acum şi coperta de album pentru single-ul „The Sign”:

Pe copertă, se observă simbolul crucii ankh, un vechi simbol egiptean, care a fost preluat ulterior de francmasonerie şi rozicrucianism. În cartea „Origini, practici și tradiții ale Halloween-ului”, se spune că ankh este un simbol antic pentru nemurire şi fertilitate, fiind folosit în ritualurile satanice. Tot conform aceleiaşi cărţi, crucea ankh este un semn pentru identificarea închinătorilor către zeul-Soare Ra, a căutătorilor credințelor sataniste și a celor care se închină la zeii necunoscuți ai supranaturalului.

Știind ce reprezintă crucea ankh, să ne uităm la imaginea extrasă din videoclipul lui „The Sign” (Surorile Berggren sunt înconjurate de semnul Ankh):

Din videoclipul melodiei „Never Gonna Say I’m Sorry” (1995), observăm acelaşi simbol Illuminati al ochiului atotvăzător:

O altă copertă cu simbolismul francmasonic al tablei de şah:

Ţinând cont de cele prezentate mai sus, se poate spune că celebra formaţie „Ace of Base” a fost manipulată din spate de către organizaţia Illuminati? Nu ar fi exclus, pentru că se ştie că industria muzicală şi industria cinematografică este subordonată şi manipulată de forţe oculte, care vor să ne controleze subconştientul cu ajutorul simbolurilor.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu