Filmuleţul din 1969, în care militarii KGB care examinează un OZN prăbuşit şi fac o autopsie la 3 extratereştri, este real! Exerciţiu secret sovietic?

  •  
  •  
  •  
  •  

autopsia extraterestrilorÎn septembrie 1998, reţeaua de televiziune TNT “a dat lovitură” pe piaţa media prezentând un videoclip care ar fi fost filmat în URSS-ul anului 1969. Acesta ar fi făcut parte din “arhiva secretă KGB” şi prezenta cum nişte militari ruşi se îndreptau spre locul unde s-ar fi prăbuşit un OZN în care s-a fi găsit nişte fiinţe extraterestre. Despre acest filmuleţ am vorbit şi eu în cadrul acestui articol din iunie 2011 “Filmul (ce pare) autentic al unui OZN prăbuşit în fosta URSS şi investigat de agenţii KGB“. Atunci spuneam:

“Filmuleţul pare realizat cu două camere de luat vederi: o cameră este aflată în camionul cu militari, iar cealaltă cameră este mai aproape de locul incidentului. Ambele camere se mişcă de mai multe ori în timpul filmării, ori pentru a avea perspective mai bune sau din ordinul superiorilor. La un moment dat, veţi observa un om, ce pare a fi agent KGB, care dă ordine ca una din camere să filmeze discul de foarte aproape. Totodată, observăm că un cameraman filmează şi interiorul OZN-ului, dar această bucată nu apare pe filmul original.”

Tot atunci, îmi dădeam cu părerea că acest filmuleţ trebuie să fie autentic, din moment ce, pentru falsificarea sa, ar fi necesitat personal militar, precum şi echipament militar adecvat, toate aceste lucruri costând destul de mult. Astăzi, după ce am căutat mai multe dovezi, vă pot confirma în continuare că acest film pare din ce în ce mai real, iar şansele ca el să fie fals sunt din ce în ce mai mici.

În primul rând, camionul care îi transportă pe militari este un ZIS-151 militar, un model din anii 1950, şi care era folosit de armata sovietică în acel moment (1969). Potrivit experților, ar fi fost imposibil ca în anii 90 (când ar fi fost realizat falsul) să se fi găsi un asemenea camion militar. În plus, uniformele militare sovietice, dar și comportamentul general al soldaților este unul real.

În videoclipul prezentat de televiziunea american TNT apare şi o autopsie realizată extratereştrilor găsiţi în OZN-ul prăbuşit. Cele trei ființe extraterestre autopsiate aveau o înălţime medie de 1-1,20 metri, piele verde-albăstruie, cu o textură asemănătoare cu cea a unei reptile, fără păr; ochii extratereştrilor par mari şi negri. Unii discreditează autopsia, întrucât personalul medical nu a utilizat instrumente de precizie, dar, recent, un medic legist rus a declarat că nu era ceva neobișnuit la acea dată, în Uniunea Sovietică, să nu existe instrumente chirurgicale de înaltă precizie.

Scepticii susțin că o echipă de producție din SUA a produs filmul în cauză în martie 1998. Dar până acum nimeni nu a fost în stare să-i identifice pe actorii care apar în acest filmuleţ; o altă teorie sugerează că înregistrarea nu reprezenta altceva decât un exercițiu de pregătire a armatei sovietice. Ultima teorie este mult mai aproape de adevăr, dar asta arată încă o dată că filmuleţul este original şi a fost produs în anul 1969.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu