Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Craniul de cristal al lui Joann Parks: un artefact misterios! Craniul „vorbeşte”, vindecă boli şi a fost creat de o civilizaţie din altă dimensiune!

  •  
  •  
  •  
  •  

craniul de cristal al lui JoannCel mai faimos craniu de cristal din lume este Mitchell-Hedges. Istoria sa este următoarea: craniul mayaș, sculptat într-un cristal pur de cuarţ şi cântărind 5,19 kg, a fost descoperit în 1927 de Anna Mitchell-Hedges, fiica aventurierului britanic “Mike” Hedges, în timp ce explora oraşul mayaş Lubantuum.Tatăl ei a dăruit craniul mayasilor locali, care i-au spus că “era zeul lor, folosit pentru a vindeca sau a aduce moartea”. Ulterior, mayasii i l-au dat înapoi, în chip de cadou de despărţire. Originea acestui craniu a creat multe controverse în rândul specialiștilor, căci cum nu există nicio metodă de a data cristalul, acesta nu poate fi atribuit vreunei perioade. Unii cred că acest craniu de cristal ar fi fost imposibil de realizat de strămoşii noştri, care nu deţineau capacitatea şi tehnologia unei asemenea opere de artă, ceea ce înseamnă că el a fost creat de…extratereştri! Alţii, dimpotrivă, sunt de părere că acest cristal este semnul unei civilizaţii umane dispărute, mult mai avansate tehnologic, civilizaţia Atlantidei (citiţi mai multe în acest articol: Craniul de cristal Mitchell-Hedges a fost realizat fie de extratereştri fie de atlanţi! Oamenii primitivi nu-l puteau crea…)

Un alt craniu de cristal celebru aparţine unei femei pe nume Joann Parks, care locuiește în Houston (SUA). Ea susține că craniul de cristal are puterea de a vindeca și poate comunica telepatic cu el. Modul în care Joann Parks a intrat in posesia craniului de cristal începe cu o poveste foarte tristă. În 1978, fiica cea mare a lui Joann, Diana, a fost diagnosticată ca având cancer osos, medicii dându-i doar trei luni de trăit. Joann a apelat la ajutorul unui lama tibetan și vindecător numit Norbu Chen. Acest om avea un craniu de cristal, și cu ajutorul acestui vindecător și a craniului său de cristal, fiica ei a reușit să trăiască încă trei ani. Când fiica ei a murit până la urmă, vindecătorul i-a dat lui Joann craniul de cristal, nespunându-i altceva decât faptul că acest cristal l-a primit de la un șaman din Guatemala.

Neștiind ce să facă cu craniul, Joann l-a pus într-o cutie din dulapul ei din dormitor. Câțiva ani mai târziu, craniul a început să-i apară în visele ei. Apoi craniul a început să vorbească cu ea, spunându-i femeii vrea să iasă din dulap. Joann a încercat să ignore această voce”, dar a început să vorbească cu femeia în orice moment al zilei, spunându-i următoarele: „Trebuie să mă scoţi din acest dulap. Eu sunt important pentru omenireși „Se va aduce aminte de mine”. Joann a crezut şi-pierdut minţile şi chiar a discutat cu medicul ei de familie, dar vocea n-a încetat. Înnebunită, femeia a luat craniul şi a strigat în gura mare: Lasă-mă în pace, craniule! Ea a pus craniul deoparte și l-a împins în partea din spate a dulapului. În timp ce cobora scările, craniul încă îi vorbea în mintea femeii. „Era foarte persistent, a explicat Joann, care s-a hotărât să scoată craniul din dulap şi să spună omenirii despre existența sa. Craniul i-ar fi spus femeii: „Apropo, numele meu este Max, nu „craniul”” Și, din acel moment, Joann a arătat craniul peste tot în Statele Unite, unde, Max ar fi vorbit şi vindecat mulți oameni.

Craniul i-a spus lui Joannea venit cu mii de ani în urmă de la o civilizație mult superioară civilizaţiei noastre, dintr-o dimensiune diferită de a noastră, și într-o zi omenirea va înțelege acest lucru!


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu