Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

În Japonia a fost descoperit mormântul unui mare senior japonez sub formă piramidală! Asigură efectul de piramidă supravieţuirea sufletului după moarte? N-ar fi exclus!


mormant japonez piramidaPotrivit celor mai recente știri din Japonia, un mormânt uriaș sub formă piramidală a fost descoperit în Asuka, în prefectura Nara. Arheologii cred că mormântul Miyakozuka a fost construit în a doua jumătate a secolului al VI-lea. Experţii de la Institutul de Cercetare Arheologică de la Universitatea Kansai au declarat că mormântul e posibil să fi fost influențat de tumulii străvechi construiţi în apropiere de granița dintre China și Coreea de Nord, având în vedere structura sa asemănătoare (un tunul reprezintă o movilă artificială, conică sau piramidală, din pământ sau din piatră, pe care unele popoare din antichitate o înălțau deasupra mormintelor).

Site-ul Japan News.com scrie că aici ar fi fost îngropat Soga no Iname, un lider din Dinastia Yamato, care a murit în 570. El este cunoscut că ar fi avut legături strânse cu oameni din China și Peninsula Coreeană, care au imigrat în Japonia. Soga no Iname se pare că a avut două neveste din vechiul regat coreean. După excavarea movilei și a zonei înconjurătoare a mormântului Miyakozuka, arheologii au găsit vestigiile arhitecturale sub formă de trepte, în trei locuri. Patru straturi de pietre au fost descoperite la o singură locație, și un strat a fost descoperit la fiecare dintre celelalte două locații.

Pe baza constatărilor, arheologii cred că mormântul a avut o structură piramidală, cu șapte sau opt straturi de piatră. Movila este estimată a avea cel puțin 4,5 metri înălţime pe partea de est și de 7 metri înălţime pe partea de vest, fiecare parte fiind mai mult de 40 de metri lungime.

Localitatea Asuka este cunoscută pentru mai multe descoperiri megalitice. Acestea includ mormântul Ishibutai, care se crede că a fost construit în secolul al șaptelea pentru Soga no Umako, fiul lui Iname, care a murit în 626. Aici întâlnim, de asemenea, o serie de relicve de piatră și monumente pe care nimeni nu a fost în măsură să le explice până acum. Obiectul misterios cel mai celebru este situat într-un deal din apropierea localităţii… este aşa-numita navă de piatră din Masuda„, care reprezintă încă unul dintre cele mai mari enigme arheologice din Japonia.

P.S. Eu nu înţeleg de ce un mare senior japonez şi-a construit mormântul sub formă de piramidă. Oare efectul de piramidă asigură supravieţuirea sufletului după moarte, aceste secret fiind descoperit de vechii faraoni egipteni?


Lasă un comentariu