Doar coincidenţă!? Dumnezeu îşi arată “amprenta” în trupurile noastre prin laminina, o proteină în formă de cruce!

  •  
  •  
  •  
  •  

LamininaV-aţi întrebat vreodată dacă Dumnezeu a pus un mesaj în interiorul corpurilor noastre? Un fel de amprentă asupra creației Sale? Nimic n-ar fi imposibil. La urma urmei, Dumnezeu a spus că putem să vedem în mod clar calitățile Sale cu privire la Creaţie: “Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, înţelegându-se din făpturi, adică veşnica Lui putere şi dumnezeire, aşa ca ei să fie fără cuvânt de apărare” (Romani 1:20).

E posibil ca Dumnezeu să-şi fi lăsat amprenta nu numai în lumea noastră, dar și în corpurile noastre. Nu cu mult timp în urmă a fost descoperit o proteină numită laminină. Poate că această proteină s-ar putea să fie răspunsul pe care îl căutați…. Citez de pe Wikipedia:

Laminina este o proteină care se găseşte în matricea extracelulară, straturile de proteine ​​care formează substratul tuturor organelor interne, numită, de asemenea, membrana de bază. Ea este o componentă non-colagenă a laminei bazale; ea are patru brațe care se pot lega la alte patru molecule. Cele trei braţe mai scurte sunt bune pentru legarea de alte molecule de laminină, formând astfel straturile. Brațul mai lung este capabil să se lege de celule, ajutând astfel ancorarea organelor de membrană. Structural, proteina de laminină este alcătuită din trei lanțuri polipeptidice – α , β și γ, oferindu-i un total de șase “capete”, având astfel o mai mare flexibilitate în conectarea diferitelor molecule.

Nu-i aşa că este uimitoare funcţia acestei mici proteine? Laminina este responsabilă pentru păstrarea împreună a tuturor structurilor corpului nostru. Dar lucrul cel mai uimitor îl reprezintă faptul că această proteină are formă de cruce! Acest simbol reprezintă puterea și dragostea lui Dumnezeu!

Mulți vor pretinde că aceasta este doar o coincidență, dar chiar aşa să fie!? Proteina care ține legat componentele din corpul nostru are formă de cruce…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu