Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O fotografă rusă a făcut câteva poze reale incredibile cu animale sălbatice şi “prinţese”, fără niciun Photoshop!

747

urs-printesa-copertaArticolul de faţă a apărut pe site-ul boredpanda.com în urmă cu 2 ani, dar n-a fost prezentat şi pe site-ul meu, iar unii dintre voi s-ar putea să nu fi-l văzut.

Ceea ce vedeți aici nu este deloc Photoshop; fotografa rusă din Moscova Katerina Plotnikova a creat aceste imagini uimitoare cu ajutorul unor animale vii reale! Aceste compoziţii fotografice sunt cu adevărat suprarealiste şi duce nivelul fotografiei la un nivel superior.

Deşi fotografiile par a fi periculoase, ele au fost posibile cu ajutorul unor dresori profesionişti de animale. Ursul, văzut de mulți ca un simbol al puterii și instinctului primordial, contrastează foarte bine cu prinţesa elegantă care îl îmbrățișează. Din fericire, fotografa a oferit şi câteva fotografii din spatele scenei, în care arată modul în care animalele sunt controlate de către dresorii lor.

Fotografiile Katherinei posedă o mistică bogată și parcă oferă o anumită reverie, ceea ce le fac să fie absolut feerice. Modelele umane ale fotografei emană un aer regal.

Vă invit să urmăriţi câteva din aceste fascinante fotografii…

urs-printesa

elefant-printesa

vulpe-printesa

cerb-printesa

sarpe-printesa

bufnita-printesa

Orgoni Crystal