Extratereştri morţi sunt ţinuţi în secret în baze subterane militare americane? Aşa susţine un fost ofiţer…

 • 124
 •  
 •  
 •  
  124
  Shares

În cartea „Real Men Black”, apărută în anul 2011 (o puteţi cumpăra pe amazon.com), autorul (Nick Redfern) a stat de vorba cu un martor care a lucrat în Forţele Aeriene Americane. Redfern nu-i poate spune numele adevărat, aşa că l-a botezat simplu „Palmer”. Acesta susţine că a lucrat la baza aeriană Wright-Patterson, din Dayton (Ohio). Dar, sub acea bază aeriană se află o bază subterană secretă. Aici s-ar afla depozitate mai multe cadavre de extratereștri morți, recuperate probabil de la OZN-uri prăbuşite.

Palmer a povestit următoarele: era o noapte de iarnă în anul 1988, când lui Palmer i s-a ordonat să se ducă către o clădire specială din cadrul bazei aeriene. Acolo el a fost întâmpinat de trei bărbați foarte palizi la faţă, îmbrăcați în costume de culoare închisă. S-au îndreptat spre o ușă care, atunci când s-a deschis, a dat spre un lift mare. Palmer, împreună cu cei 3 „oameni în negru” au coborât cu liftul. Când au ajuns adânc în subsol, liftul s-a deschis şi au ajuns într-un coridor lung şi apoi într-o încăpere mare. Unul din „oamenii în negru” i-a spus lui Palmer să se uite într-un container aflat în faţa lor, container ce avea cam 3 metri lungime şi 2 metri lăţime. Palmer a rămas uimit: în interiorul containerului se afla cadavrul accidentat al unei fiinţe ciudate, cu capul mare şi ochi imenşi şi negri. În mod categoric, era cadavrul unui extraterestru.

În câteva secunde, Palmer a fost luat cu forța din container, dus într-o altă încăpere, iar apoi i s-a ordonat să semneze un document în care se spunea că, dacă va vorbi vreodată de ceea ce a văzut, va plăti penal pentru încălcarea legii privind securitatea naţională a SUA. După semnarea documentului, un Palmer îngrijorat a fost dus înapoi la suprafață, la locul de muncă obișnuit.

Interesant e faptul că despre această bază aeriană –  Wright-Patterson – folosită pentru studiul secret al extratereştrilor şi OZN-urilor a vorbit şi omul de ştiinţă american Dr. Michael Wolf, ce pretindea că a fost membru al guvernului american timp de peste 25 de ani. El ar fi avut acces la dosare de tip “Strict secret”, lucrând la proiecte ştiinţifice comune între oameni şi extratereştri (citiţi mai multe aici: Dezvăluirile incredibile ale unui fost agent guvernamental secret, dr. Michael Wolf: “Timp de 5 ani m-am întâlnit zilnic cu extratereştrii şi am locuit în aceeaşi cameră cu ei!”). Astfel, prima prăbuşire a unei nave extraterestre recuperate a avut loc în 1941, în ocean, la vest de San Diego. Militarii au găsit în interior mai mulţi extratereştri gri morţi, din Zeta Reticuli. Nava şi cadavrele extratereştrilor au fost aduse la Secția de Tehnologie Externă din cadrul bazei aeriene WrightPatterson din Dayton, Ohio.


 • 124
 •  
 •  
 •  
  124
  Shares

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner