Cercetătorii de la CERN pot deschide, fără să-şi dea seama, portalul către Abis, de unde provine „ploaia neagră”! O armată de Nephilimi vor invada atunci Pământul…


Abis ploaie neagraDe mai multe ori pe acest site, v-am avertizat despre pericolul experimentelor de la Acceleratorul de Particule CERN de la Geneva. Ultima ştire despre acest subiect am pus-o acum 6 zile – O formaţiune bizară de nori, sub forma unui cerc, s-a format zilele trecute deasupra Acceleratorului de particule de la Geneva! Ce ni se ascunde? – şi în care vorbeam despre o formaţiune bizară de nori observată deasupra Acceleratorului.

De asemenea, în alte articole, ca de exemplu în acesta din aprilie 2015 – S-a redeschis Acceleratorul de particule de la Geneva! Va fi eliberat “Regatul întunericului” sau “fântâna adâncului” de care vorbeşte Apocalipsa lui Ioan? O lume paralelă “întunecată” total diferită faţă de a noastră… – vorbeam despre avertismentul fizicianului Stephen Hawking care crede că reactivarea a acceleratorului CERN ar putea crea pericole grave pentru planeta noastră. CERN va încerca să rezolve de asemenea misterul “energiei întunecate” şi a “materiei întunecate” care ar ocupa 95% din Universul nostru, restul fiind materie vizibilă. CERN ar putea elibera “Regatului întunericului”, întrucât ar exista o teorie care sugerează existenţa a “Văii întunecate”, o lume paralelă formată din materie întunecată, ce are puţin de-a face cu materia pe care noi o cunoaştem.

Într-un nou videoclip postat pe Internet, se vorbeşte despre alte lucruri şocante referitoare la Acceleratorul de Particule CERN, şi anume despre „ploaia neagra a Abisului” pe care ar putea-o aduce acest accelerator.

Abisul este un loc real și în conformitate cu cărțile Apocalipsei și cu cele relatate de patriarhul Enoh, există creaturi care trăiesc în acest loc. Apocalipsa lui Ioan îi numesc „lăcuste”, având fețe umane și corpuri mari, în timp ce Enoh îi numelte ca fiind „Veghetorii”, care au comis păcatul împotriva fiicele oamenilor (preacurvie). Aceste fiinţe au fost plasate în Abis, până în momentul eliberării lor pe Pământ în scopul Judecății de Apoi.

Nu toți oamenii de știință de la CERN înţeleg exact ce fac la Acceleratorul de Particule. Unii dintre acești oameni de știință cred că sunt în căutarea materiei întunecate. Dar, e posibil ca oamenii de știință să fie folosiţi pentru a crea această mașinărie, şi, în urma testelor, să se deschidă un portal. Elitele şi cei care au finanţat realizarea Acceleratorului știu exact ce se va întâmpla…se vor deschide porţile Abisului şi va veni peste noi „ploaia neagră”.

Interesant, e faptul că „ploaia neagră” este un termen care a fost inventat în timpul celui de-al doilea război mondial, pentru a descrie devastările produse de armele nucleare și efectele pe care le are asupra organismului uman. „Ploaia neagră” este un simbol pe care propaganda de la Hollywood şi industria muzicală o introduce subtil în producţiile sale. De exemplu, mărul otrăvit din „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” a fost scufundat în această substanță. Lady Gaga, într-unul din videoclipuri intră în Abis, unde se scaldă în „ploaia neagră”. Ea iese apoi cu o coroană pe cap, o referire evidentă la Abadonn, regele Abisului.

Odată cu deschiderea portalului către Abis şi venirea „ploii negre” a Abisului, pe Pământ, în dimensiunea noastră, vor veni celebrii „Nephilim” din Biblie, care sunt portretizaţi în videoclipul lui Lady Gaga ca fiind oameni giganţi ce poartă nişte pelerine roșii.

Să fie toată această teorie ca un scenariu SF sau există şi urme de adevăr în ea?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock