S-a redeschis Acceleratorul de particule de la Geneva! Va fi eliberat „Regatul întunericului” sau „fântâna adâncului” de care vorbeşte Apocalipsa lui Ioan? O lume paralelă „întunecată” total diferită faţă de a noastră…


CERN Regatul intunecatAcum câteva zile o ştire ne anunţa redeschiderea Acceleratorului de Particule de la Geneva CERN. Citez de pe stirileprotv.ro:

Cel mai puternic accelerator de particule din lume, cel din Elveţia, a fost repornit după o pauză de doi ani şi jumătate. Acceleratorul, dotat cu un tunel în formă de cerc, cu diametrul de 27 de kilometri, săpat la 100 de metri sub pământ, a fost supus unor lucrări care l-au făcut de două ori mai puternic.

Imensa maşinărie a permis dovedirea existenţei bosonului Higgs, numit şi „particula lui Dumnezeu”. Pe viitor, cercetătorii spera că le va furniza informaţii despre materia întunecată şi antimaterie. Când a fost pus în funcţiune prima oară, în 2010, au circulat teorii cum că acceleratorul va genera găuri negre care vor sfârşi prin a înghiţi întreg Universul.

Scriam în articolul din februarie 2015 (La acceleratorul de particule CERN din martie 2015 se vor face experimente periculoase care ar putea distruge întreg Pământul, dar şi Universul! Fizicienilor, nu vă jucaţi cu focul!) cât de periculoase sunt aceste experimente pe care fizicienii le fac. Şi scriam atunci de avertismentul fizicianului Stephen Hawking care crede că reactivarea a acceleratorului CERN ar putea crea pericole grave pentru planeta noastră. Hawking a declarat foarte clar că “particula lui Dumnezeu”, găsită de CERN, ar putea distruge Universul, spaţiul şi timpul prăbuşindu-se.

CERN va încerca să rezolve de asemenea misterul „energiei întunecate” şi a „materiei întunecate” care ar ocupa 95% din Universul nostru, restul fiind materie vizibilă. CERN ar putea elibera „Regatului întunericului”, întrucât ar exista o teorie care sugerează existenţa a „Văii întunecate”, o lume paralelă formată din materie întunecată, ce are puţin de-a face cu materia pe care noi o cunoaştem. Dacă această teorie ar fi adevărată, atunci acest lucru i-ar putea determina pe oamenii de ştiinţă să înţeleagă mai bine compoziţia Universului nostru, în special cum sunt ţinute împreună galaxiile.

Interesant ar fi ipoteza că „jocurile oamenilor de ştiinţă cu focul” ar putea semăna foarte bine cu situaţia descrisă în Biblie, în Apocalipsa lui Ioan:

1. Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului.
2. Şi a deschis fântâna adâncului şi fum s-a ridicat din fântână, ca fumul unui cuptor mare, şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii.
3. Şi din fum au ieşit lăcuste pe pământ şi li s-a dat lor putere precum au putere scorpiile pământului.
4. Şi li s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului şi nici o verdeaţă şi nici un copac, fără numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor.
5. Şi nu li s-a dat ca să-i omoare, ci ca să fie chinuiţi cinci luni; şi chinul lor este la fel cu chinul scorpiei, când a înţepat pe om.
6. Şi în zilele acelea vor căuta oamenii moartea şi nu o vor afla şi vor dori să moară; moartea însă va fugi de ei.

Să fie „fântâna adâncului” din Biblie „regatul întunericului” de care Apocalipsa vorbeşte?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock