Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

10 personalităţi ale lumii care ar fi putut fi ucise de Illuminati, pentru dezvăluirile cutremurătoare despre această organizaţie malefică


În ultimii 100 de ani, au existat o mulţime de personalităţi care au murit în circumstanțe misterioase. Aceste persoane au fost iubite de milioane de oameni și întotdeauna au fost considerate ca fiind persoane bune. Dar, moartea lor rămâne un mare mister.

De-a lungul timpului, au apărut o serie de teorii ale conspiraţiei precum că Illuminati, atotputernica organizație  care conduce lumea, i-a ucis pe aceste personalităţi. De ce? Pentru că dezvăluiri cutremurătoare despre organizaţia Illuminati riscau a fi făcute public.

Iată o listă cu câteva morţi suspecte ale unor personalităţi, care ar putea fi legate de organizaţia Illuminati.

1) Michael Jackson. A murit la 25 iunie 2009, cu doar câteva zile înainte de a reveni pe scenă cu o serie de concerte. S-a spus că Michael Jackson a fost membru al Illuminati, dar apoi a început să vorbească împotriva lor. Înainte de moartea sa prematură, Jackson a început să spună mai multe lucruri despre puterile oculte care controlează industria muzicală. Sora lui Michael, La Toya Jackson, a vorbit şi ea despre cum Michael i-a spus că „EI” urmau să-l omoare.

2) John Lennon. John Lennon a fost declarat a fi o amenințare pentru mulți oameni puternici. Serviciul de Imigraţii al SUA a încercat să-l deporteze din această ţară și se spune că FBI-ul l-a supravegheat pe celebrul component al trupei Beatles. Lennon vorbea de multe ori despre forţele oculte din industria muzicală. Se crede că Mark David Chapman, asasinul său, a avut creierul spălat de către Illuminati, pentru a-l ucide pe John Lennon în 1980.

3) John F. Kennedy. Președintele John F. Kennedy a început să se opună Illuminati, iar această societate secretă a orchestrat asasinarea președintelui. Kennedy a fost împușcat în timp ce se afla în Dallas, în maşina sa prezidenţială, alături de soția lui, Jackie Kennedy, pe 22 noiembrie 1963. Asasinarea lui Kennedy a fost una dintre cele mai mari teorii ale conspirației din toate timpurile.

4) Martin Luther King. Illuminati l-a văzut pe Martin Luther King ca o amenințare imensă, datorită faptului că acesta un om influent. Odată ce a început să vorbească împotriva războiului din Vietnam, din care mai multe corporații militare au făcut un profit imens, Illuminati ar fi hotărât asasinarea lui Martin Luther King, pe 4 aprilie 1968.

5) Kurt Cobain. Solistul trupei Nirvana, muzicianul Kurt Cobain, s-ar fi sinucis pe 5 aprilie 1994. Cu toate acestea, mulți oameni s-au îndoit de împrejurările legate de moartea sa. S-a spus că Illuminati au dorit să-l folosească pe Cobain ca instrument pentru controlul minții, dar el a fost reticent și a fost considerat a fi o amenințare pentru societatea secretă.

6) Jim Morrison. Muzicianul Jim Morrison avea o fascinație pentru ocultism, mulți oameni spunând că el ar fi fost membru al societății secrete Illuminati. Unii cred că Morrison este încă în viață, falsificându-şi propria moarte,  în timp ce alții cred că el a fost ucis de Illuminati. Oficial, Morrison a murit pe 3 iulie 1971 de un presupus atac de cord; totuși, după numai 3 zile, mass-media a fost informată despre moartea sa.

6) Anne Nicole Smith. Există mulți care cred că actriţa Anna Nicole Smith a devenit o victimă a controlului minții exercitat de Illuminati. Actriţa a murit în 2007, în urma unui „supradozaj accidental”.

7) Marilyn Monroe. Vedeta Marilyn Monroe, celebră în anii 50 şi 60, s-a bucurat de relații secrete cu unii dintre cei mai puternici oameni din lume. Oficial, Marilyn Monroe s-a sinucis pe 4 august 1962. Cu toate acestea, unii oameni cred că ea nu s-a sinucis, ci a fost otrăvită de membri Illuminati.

8 ) Whitney Houston. Cu puțin timp înainte de moartea ei, celebra cântăreaţă Whitney Houston a pretins că membrii Illuminati o urmăreau și căutau o să o omoare. S-a spus că Houston a murit după ce a luat droguri, fiind găsită înecată în baia unei camere de hotel pe 11 februarie 2012.

9) Robert F. Kennedy. Senatorul Robert F. Kennedy a fost considerat de către Illuminați ca fiind o amenințare la adresa planurilor Illuminati pentru războiul din Vietnam. A fost ucis de un ucigaş plătit pe 6 iunie 1968, iar unii au speculat că moartea lui a fost decisă de către societatea secretă.

10) 2Pac Shakur. S-a spus că rapper-ul 2Pac Shakur și-a vândut sufletul la Illuminati, pentru a avea succes pe plan muzical. Odată ajuns acolo unde şi-a dorit, a început să nu se mai alinieze la viziunea Illuminati. 2Pac a fost ucis pe 13 septembrie 1996.


Lasă un comentariu