Zumzetele misterioase revin în lume! Ele sunt însoţite şi de un nor ciudat de tip ciupercă…


Încă din 2011, în întreaga lume s-au auzit o serie de sunete bizare, ca nişte zumzete. Din Canada până în Europa şi până în Australia, oamenii au postat pe Facebook sau pe YouTube tot felul de videoclipuri în care se auzeau sunete extrem de ciudate. Eu însumi am publicat zeci de articole pe această temă.

Dar, de unde vin aceste sunete? Cea mai răspândită ipoteză în rândul oamenilor de ştiinţă este aceea că aceste sunete ar putea fi legate de undele acustice gravitaţionale cauzate de flăcările solare şi de emisiile plasmatice de la Soare. Însă, dacă era aşa, de ce nu s-au auzit aceste sunete ciudate şi în anii 70, 80 sau 90? O altă ipoteză, de data asta în rândul conspiraţioniştilor, că aceste sunete provin dintr-un test secret al Armatei Americane cu ajutorul unei arme denumită „Vocea lui Dumnezeu”, care proiectează în minţile oamenilor diverse voci sau sunete, astfel încât oamenii cred că e ceva natural sau că Dumnezeu le vorbeşte.

Ultimele sunete misterioase care au fost postate pe YouTube provin tocmai din Slovacia, fiind publicate într-un videoclip pe 6 mai 2017 (îl puteţi viziona la finalul articolului). Şi aceste sunete, culmea, sunt însoţite de apariţia unui nor tare bizar care seamănă cu o ciupercă nucleară!

Interesant e faptul că în Slovacia s-au mai auzit nişte sunete înspăimântătoare în anul 2013, asemănătoare unor „răgete de dragoni” (vedeţi articolul meu de atunci: Panică în Bratislava! Sunete misterioase ca nişte “răgete de dragoni” s-au auzit noaptea în capitala Slovaciei. Catolicii spun c-ar fi vorba de demoni…). Şi, mai ciudat decât atât îl reprezintă faptul că norul de tip ciupercă a mai fost văzut în Iaşi, anul trecut (în 2016), în aceeaşi zonă unde, cu o lună înainte, se auziseră nişte bubuituri misterioase.

Toate aceste lucruri sunt coincidenţe?

 


Lasă un comentariu