O televiziune din Australia prezintă, din greşeală, o ceremonie demonică gotică de 2 secunde, în care un personaj strigă: „Salut, Satana!” Ce se întâmplă în lume!?


Un reportaj TV de știri din Australia a fost întrerupt în mod neașteptat, timp de 2 secunde, de o ceremonie satanică ciudată.

Erorile de continuitate, gafele de editare și alte greșeli nu sunt atât de neobișnuite în timpul transmisiilor de știri; cu toate acestea, un reportaj ABC News despre noua legislație privind protecţia animalelor a fost întrerupt în mod neașteptat de un videoclip atât de neobișnuit, încât este greu de crezut că s-a întâmplat de fapt.

Imaginea video ciudată, care a durat doar aproximativ două secunde, a arătat ceea ce părea a fi o ceremonie satanică, cu un personaj îmbrăcat în haine negre, şi care strigă „Salut, Satana!”, în fața unei cruci iluminate, întoarsă invers.

Segmentul de știri a revenit imediat la prezentatorul aflat în studio, care, după o scurtă pauză, a continuat să citească știrile, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic înainte.

O privire mai atentă la videoclipul de două secunde arată ceea ce pare a fi un studio cu o cameră video în stânga, o femeie așezată în fața unui pian și o altă persoană îmbrăcată într-un fel de haine gotice.

Cum de-a apărut aşa ceva? A dat „Matrix”-ul vreo eroare?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock