Nori lenticulari roşii şi „apocaliptici” au fost văzuţi în nordul Rusiei. Ce se întâmplă?


Situaţia în lume nu e bună deloc. Pandemia de coronavirus, grava criză energetică şi economică, războiul din Ucraina – toate par să ne arate că Pământul şi omenirea se află în prezent într-o situaţie gravă. Unii spun chiar că Apocalipsa este pe cale să se instaleze pe planeta noastră. Una asemănătoare cu cea despre care se vorbeşte în Apocalipsa lui Ioan din Biblie.

Ţinând cont de toate aceste lucruri, ce ziceţi despre aceste fotografii ale unor nori lenticulari roşii, care au fost surprinşi în nordul Rusiei pe 14 ianuarie 2023? Pot fi ele semne ale Apocalipsei, sau doar un simplu fenomen natural?

Priviţi aceste poze şi judecaţi singuri…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock