Revin descendenţii Nephilimilor? Un gigant de cel puţin 2,50 de metri se plimbă nestingherit pe o stradă…


Într-un articol din iunie 2016 – Întoarcerea zeilor Anunnaki! Giganţi de 3 metri se plimbă pe străzile din apropierea piramidelor egiptene! – vorbeam despre prezenţa unor oameni giganţi, de circa 3 metri, care se plimbau nestingheriţi în străzile din apropierea piramidelor egiptene. Un utilizator YouTube, cercetând piramidele egiptene pe Google Earth, a observat doi bărbaţi supradimensionaţi, ce mergeau pe jos unul către altul, peste o stradă. Utilizatorul specula că ar putea fi vorba de descendenți ai oamenilor care au construit inițial piramidele uriașe din Egipt, sau chiar descendenţi ai zeilor Annunaki (un grup de divinități sau zei din culturile mesopotamiene antice, despre care se crede că ar fi creat omenirea).

Acum, într-o fotografie extrasă dintr-o filmare video făcută în anul 2006, probabil tot într-o ţară arabă (e greu de dat seama unde), se poate observa pe străzile acelui oraş cum se plimba nestingherit un gigant asemănător. Ţinând cont că acel uriaş se afla lângă un om (ce putea avea o înălţime normală de circa 1,80 metri), se poate specula că gigantul respectiv măsura cel puţin 2,50 de metri înălţime, dacă nu chiar mai mult. Însă, dacă ne uită la caracteristicile sale, se poate spune că el nu e doar înalt, ci toate trăsăturile sale (mâini, picioare, cap etc.) „trădează” o fiinţă cu adevărat gigantică.

E adevărat că în lume se mai cunosc cazuri de gigantism, care este o afecţiune care se produce din cauza secreției exagerate si nemodulate a unui hormon somatotrop, însă aceste cazuri sunt foarte rare. Dar ce constatăm noi? Că în simple fotografii şi videoclipuri, întâmplătoare, se pot observa din ce în ce mai multe asemenea fiinţe. Ce sunt ele? Doar oameni ce suferă de gigantism? Sau e vorba de descendenții Nephilim, îngerii căzuți din ceruri care s-au împerecheat cu femeile de pe Pământ? Şi, pe măsură ce se apropie tot mai mult sfârşitul lumii, vălul care îi protejează în dimensiunea Pământului se ridică iar, în curând, ei se vor manifesta fizic peste tot Pământul?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock