Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Marile piramide din Egipt au fost construite de giganţi… restul de piramide mai mici, de către oameni

237

blankÎntotdeauna s-a pus întrebarea cine a construit marele piramide egiptene. Majoritatea oamenilor cred că au fost egiptenii; cu toate acestea, există o dezbatere cu privire la momentul construcţiei piramidelor. Unii arheologi spun, după datarea cu carbon, că ele ar fi fost ridicate între 7.000 şi 10.000 ani în urmă. Alţii spun că piramidele nu pot fi mai vechi de 3.000 de ani.

Există însă o nouă teorie interesantă: egiptenii au construit piramidele mai mici, dar nu şi pe cele mari. Ei aşa le-au găsit şi au decis să construiască mai multe. Poate de aceea, acest lucru a creat confuzie în rândul oamenilor de ştiinţă, atât de mulţi ani. Poate că acesta ar fi motivul pentru care vedem trei piramide mari, alături de nişte piramide mai mici, care nu par la fel de magnifice. Deci, întrebarea care se pune este: cine a construit mai întâi piramidele mari?

La sfârşitul articolului, puteţi găsi un videoclip în limba engleză (deci netradus), în care se arată dovezi că giganţii au construit, de fapt, primele piramidele antice din Egipt. Aceeaşi giganţi de care se vorbeşte în Geneza din Biblie ca fiind “Nephilim”, “fiii lui Dumnezeu” şi a “fiicelor oamenilor”. Povestea cea a unui Goliat uriaş, care luptă cu David. Tot în Egipt se găsesc desene ale unor oameni mici care se luptă împotriva oamenilor mari.

Dar se pare că a cunoaşte faptul că piramidele au fost construite de giganţi reprezintă un mare secret. Iată ce declara un arheolog, ce a vrut să-şi păstreze anonimatul: “Sunt un arheolog (care a lucrat la piramide) şi trebuie să recunosc că am fost introduşi într-o societate secretă în care ni se spune să păstrăm secretul gigantilor, sub pedeapsa cu moartea. Dar eu voi spune tot adevărul. Şi, pentru asta, voi trăi pentru restul vieţii mele în ascuns.”

Gery Nelson are un articol minunat şi cuprinzător pe acest subiect, cu referinţe şi imagini. În articolul său Nelson spune că: “Există mai multe evidenţe în acest sens: topoare gigantice descoperite în Iran, săbii gigantice etc.Aş putea să vă vorbesc o săptămână despre acest subiect. V-aş sugera să căutaţi pe google despre giganţii de pe Insula Solomon, giganţii cu părul roşu, giganţii din Arizona, uriaşii din California uriaşi, giganţii din Peru.”

Potrivit lui Brad Steiger, autorul cărţii “Lumea de dinaintea noastră”, acesta spune printre altele că “În iulie 1895, nişte mineri din California au descoperit scheletul unei femei care avea 2 metri înălţime.”

Într-un articol pe care l-am scris în martie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/un-deget-urias-gasit-in-egipt-arata-ca-in-trecut-pe-pamant-au-trait-creaturi-gigantice-de-5-metri-inaltime/), vorbeam despre fotografiile unui ziarist german, realizate în anul 1988 în Egipt, în care se observă un deget mumificat al unui om, de 38 de centimetri lungime, ceea ce înseamnă că omul respectiv ar fi avut cel puţin înălţimea de 5 metri!

Dar, ce s-a întâmplat cu aceşti giganţi? Au murit cu toţii în timpul potopului biblic sau s-au împerechiat cu oamenii, “diluându-se” ca specie?

Dacă ar fi adevărat că aceşti giganţi ar fi existat vreodată, atunci întreaga teorie darwinistă a evoluţiei s-ar dovedi încă o dată a fi falsă 100%. Totuşi, întrebarea care se pune e aceasta: de ce autorităţile încearcă să ne ascundă faptul că giganţii au construit marile piramide din Egipt? În plus, ce au mai construit ei? Complexul Stonehenge? Statuile gigante de pe Insula Paştelui?

Orgoni Crystal