Un fost specialist militar american confirmă: pe faţa ascunsă a Lunii se află baze extraterestre! A văzut asta cu ochii lui!


baza pe LunaDovezi privind prezenţa unor entităţi extraterestre pe Lună au fost furnizate de un veteran al Forţelor Aeriene, cu acces la informaţii strict confidenţiale. Reporterul de investigaţie Alan Carmack, care aduna informaţii pentru emisiunea Strange World, a fost contactat de domnul respectiv, dispus să-i dezvăluie o poveste absolut uluitoare. Carmack a fost de acord să nu dezvăluie identitatea persoanei de contact, pentru ca aceasta să nu fie pusă în situaţia de a-şi încălca jurământul privind siguranţa naţională.

„Cu aproape treizeci de ani în urmă, am fost luat deoparte de sergentul unităţii mele, care m-a informat că există o problemă tehnică într-o zonă cu un nivel maxim de securitate al bazei aeriene. La acel moment, toate forţele erau concentrate pentru sprijinirea războiului din Vietnam. În acest context, misiunea mea era aceea de a mă ocupa de întreţinerea unui sistem de fotografiere electronică a unor obiective confidenţiale, sistem top secret, recent instalat în cadrul bazei noastre aeriene. Unitatea noastră era condusă de directorul de contrainformaţii al SAC, departamentul de comandă tactică aeriană, din cadrul CIA.

Sergentul mi-a spus că se ivise o problemă în cadrul programului Lunar Orbiter, datorată unei imprimante foto electronice, aparat identic cu echipamentele utilizate în camerele obscure ale unităţii noastre. Era primul program Lunar Orbiter, care îşi propunea să surprindă primele fotografii gros plan ale suprafeţei Lunii. Aceste fotografii aveau să fie utilizate mai târziu pentru alegerea unui locaţii adecvate pentru aselenizarea primului echipaj în 1969. Fiind singurul specialist în revizii electronice cu acces la nivelul de securitate criptologie, o treaptă deasupra nivelului top secret, am fost cooptat în proiect pentru a încerca să rezolv problema. Extrem de încântat de ideea de a putea da o mână de ajutor şi poate chiar de a avea ocazia să văd primele fotografii de aproape ale suprafeţei Lunii. Am fost informat cu privire la problemele de securitate, şi mi-am pregătit uneltele necesare.

La un moment dat, unul din specialiştii cu care lucram s-a întors spre mine şi mi-a spus cu onestitate: „Ştii că au descoperit o bază pe partea cealaltă a Lunii!” Când l-am întrebat la ce anume se referea, a continuat: „Au descoperit o bază pe Lună!” şi, în acelaşi timp, mi-a pus discret în faţă o fotografie. Era o fotografie „mozaic” a suprafeţei Lunii, pe care se vedeau clar un fel de structuri geometrice. Examinând atent imaginea, am observat tot felul de sfere şi turnuri. Primul meu gând a fost: „Cui îi aparţine baza?”, dar imediat m-a izbit adevărul: nu putea aparţine nimănui de pe acest pământ.

Nu am zăbovit mult asupra fotografiei – am privit-o rapid şi m-am îndepărtat imediat, de teamă să nu cumva să intre cineva în laborator. Ştiam că primisem un dar neaşteptat, accesul la nişte informaţii care nu erau pentru ochii mei. Din poziţia mea de simplu angajat al aviaţiei militare, nu am mai pus alte întrebări şi mi-am văzut de treabă, convins în sinea mea că voi auzi despre aceste lucruri la ştiri în următoarele zile! Prin urmare, mi-am propus să fac tot ce-mi stătea în putinţă să repar aparatul, astfel încât aceste imagini şi informaţii să fie văzute şi cunoscute de toată lumea!

Am aşteptat în zadar să se difuzeze la ştirile de seară reportajul despre cele descoperite pe partea nevăzută a Lunii. Se pare că aceste baze secrete de pe Lună sunt operate de echipe reunite, formate în cea mai mare parte din oameni de ştiinţă şi tehnicieni din Statele Unite şi Rusia. Pe lângă americani şi ruşi, lucrează aici şi echipe din Marea Britanie, Canada, Franţa şi Australia. Toţi aceşti specialişti sunt foarte conştienţi de faptul că bazele noastre nu sunt singurele pe Lună, aici existând şi alte baze, aparent operate de către extratereştri, doar că aceştia apar şi dispar atât de rapid încât este practic imposibil să le fie studiată activitatea. Marea majoritate a acestor structuri se află pe partea opusă a Lunii”.


Lasă un comentariu