Miraculosul caz Tom Harden: sau cum un englez din secolul al XVII-lea a comunicat cu o scriitoare din zilelele noastre! Aşadar, bariera timpului a fost dizolvată!


calatorie in timp 205Ken Webster, din Marea Britanie, a publicat o carte în care a relatat mai mult de 200 de contacte prin computer cu persoane din zona aceea, care muriseră cu mai mult de 3 secole în urmă.

Unul dintre principalele legături ale lui Webster este reprezentată de Thomas Harden, un englez din secolul al XVII-lea, care trăise în aceeaşi casă în care acum locuia Webster, pe vremea când oraşul încă se mai numea Bristol. Din planurile astrale, Harden putea vedea echipamentul electronic din sufragerie al lui Webster.

Harden numea computerul o cutie cu o multitudine de culori, aşezată lângă şemineu. Harden comunica mesajele lui cu ajutorul gramaticii vechi englezeşti şi sub multe forme – mesaje telepatice, mâzgâlituri pe foi, mesaje scrise cu creta pe podea, şi, cele mai importante, fişiere scrise pe ecranul calculatorului şi trimise în hard disk.

După o vreme, Harden a fost înregistrat cum a explicat colegului său pământean, Webster, că scrisul a fost format în conformitate cu voinţa lui şi prin intermediul vizualizării „cutiei cu lumini”. Un alt lucru interesant este faptul că Harden a spus că el nu este o entitate imaterială, care vorbeşte de dincolo, ci el comunică din propriul lui timp, din secolul al XVII-lea. Astfel, în loc să fie vorba despre o comunicare cu cei morţi, este, mai degrabă, vorba despre o călătorie în timp.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO