Misteriosul principiu MerKaBa (propulsia anti-gravitaţională sau „înălţarea la cer”)

15.069 vizualizari

merkabaMitoza este procesul de diviziune celulară prin care ia nastere organismul uman. În cursul acesteia, zigotul (rezultat din contopirea ovulului cu spermatozoidul) se divide în 4 celule – care nu sunt altceva decât un tetrahedron înscris într-o sfera – apoi în 8 celule care constituie o stea tetrahedronică. Steaua tetrahedronică din această fază a mitozei va alcatui centrul geometric al viitorului organism, va ramâne situată la baza coloanei vertebrale în zona perineului, toate câmpurile si grilele energetice ale organismului ramânând centrate pentru restul vieţii în jurul acestei stele.

Omul are trei corpuri: ficic, mental si emotional. Câmpurile energetice din jurul corpului uman, sunt alcatuite din trei stele tetrahedronice corespunzatoare corpurilor fizic, al celui mental si al celui emoţional. O stea tetrahedronică este alcatuită din două tetrahedroane, respectiv două piramide cu feţe triunghiulare intre-pătrunse (astfel încât steaua tetrahedronică seamănă cu steaua lui David, numai că este tridimensională şi are opt colţuri). Cele două tetrahedroane reprezintă energia masculină (tetrahedronul cu vârful în sus) şi energia feminină (cel cu vârful în jos) aflate în balanţă.

Câmpul stelei tetrahedronice mentale este de natură electrică, masculină şi se roteşte spre stânga. Câmpul stelei tetrahedronice emoţionale este de natura magnetică, feminină şi se roteşte spre dreapta. Câmpul stelei tetrahedronice a corpului fizic nu se roteşte. Există un tub care străbate organismul şi care uneşte vârfurile celor trei stele tetrahedronale (ale corpurilor mental, emoţional şi fizic). Dacă învăţăm cum să circulăm energia („prana” sau „ka”) prin acest tub (interconectând corpul mental sau mintea, corpul emoţional sau inima şi corpul fizic) printr-o raţie geometrică specifică şi cu o anumită viteză, determinăm şi rotirea stelei tetrahedronice a corpului fizic. Astfel se ajunge la creearea unei „MerKaBa”, adică la rotirea în direcţii opuse a câmpului electro-magnetic care încorporează atât corpul fizic, cât şi spiritul.

În egipteană veche „Mer” defineşte câmpurile de energie care se rotesc, „Ka” înseamnă spirit şi „Ba”, corp sau realitate, iar în limbă ebraică Mercaba se traduce prin „trăsura” (adică vehicol luminos). Câmpurile de lumină ale unei MerKaBa, care se rotesc în direcţii opuse constuite un vehicol care poate călători oriunde în timp şi spaţiu. Dacă cineva ştie să-şi activeze MerKaBa, acesta poate călători instantaneu oriunde în Univers şi se poate transpune instantaneu oriunde în timp, metode – popularizate de altfel că „stiinţifico-fantastice” în filmele şi romanele de ficţiune – sub numele de „teleportare” şi „tunelul timpului”.

MerKaBa este aşadar o metodă de propulsie anti-gravitaţională şi un vehicol de călătorie spaţiu-timp. Aceasta a fost iniţial descrisă la scoala misterelor faraonului Akhunaton, apoi cunoscută de mentorii spirituali ai religiilor din toate timpurile, maeştrii şi yoghinii din Himalaya, transmisă ca „un secret” din generaţie în generaţie în jurul lumii de-a lungul veacurilor şi mileniilor. Desenul lui Leonardo da Vinci arata de exemplu, că acesta avea cunoştinţă de conceptul MerKaBa. În lumea contemporană a fost „redescoperită” de către Einstein prin Teoria Câmpurilor Unificate publicată pentru prima oară în 1925-27.

Având în vedere că depăşirea barierei spaţiu-timp implică nivele de vibraţie foarte înalte, chiar dacă cineva învaţă (prin practica yoghină) să-şi construiască MerKaBa, dacă nu are o dezvoltare spirituală corespunzătoare, nu va reuşi să controleze vibraţiile respective şi nu va reuşi să rămână în dimensiunea în care călătoreşte.

Câmpul electro-magnetic al omului are aşadar o imagine geometrică, a unei stele cu centrul în regiunea perineului la bază coloanei vertebrale care se întinde pe un diametru de 16,80 metri. Vârful tetrahedronului masculin se află totdeauna deasupra capului şi are lungimea unei mâini. Baza tetrahedronului masculin se află deasupra genunchilor dacă staţi în picioare, iar dacă vă aşezaţi, baza se mută în consecinţă, aproape de podea sau pământ. Dacă staţi întins pe pământ, jumătate din tetrahedronul masculin se afla în pământ.

Baza tetrahedronului feminin se afla totdeauna în regiunea plexului solar, fie că staţi în picioare sau pe scaun. Dacă staţi în picioare, vârful tetrahedronului feminin intra (cât lungimea unei mâini) în pământ. Dacă staţi pe un scaun, vârful se mută în jos corespunzător. Dacă staţi întins pe pământ, mai mult de jumătate din tetrahedronul feminin intră în pământ.

Această metodă de propulsie anti-gravitationala şi vehicol spaţiu-timp a fost folosită de mentorii spirituali sau maeştrii tuturor timpurilor. Ceea ce cunoaştem din religie sub numele de ascensiune sau „înălţarea la ceruri” este de fapt, o metodă de a „te muta” în mod conştient dintr-o lume dimensională într-alta, luându-ţi şi corpul fizic cu tine, folosind principiul MerKaBa.