Acesta să fie adevăratul motiv pentru care unii bebeluşi dispar atât de repede din această lume?


Imagine: wikipedia.org (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

S-au pus multe întrebări despre copiii care se nasc morți și despre copiii care mor la vârste foarte fragede: de ce dispar atât de repede? Adeseori este o dramă pentru mama care nu înțelege motivul acelei morți.

După regresiile care au fost făcute de unii psihologi, regresii unde se cere pacientului să-și povestească nașterea, se pare că unele suflete sunt descurajate de greutățile terestre încă din primele minute. Primirea este, în general, puțin plăcută: lumină violentă, zgomot, indiferență la durerile nou-născutului aflat în stare de șoc, personal medical indiferent față de mamă și copil.

Copilul nou-născut este tratat ca un lucru insensibil, în timp ce, dimpotrivă, se pare că în acel moment este hipersensibil și fragil. El îi observă pe cei care îl înconjură… Sufletele care nu prea vor să se încarneze și ajung în această atmosferă rece, de lipsă de iubire sau refuz, uneori pleacă înapoi imediat.

După moarte, multe suflete (eliberate de vechiul corp) caută să intre din nou (în planul terestru), dar nu toate sunt atrase. Unele pot fi respinse. Unele sunt atrase și apoi respinse brusc și, în acest caz, viața lor pe Pământ durează doar câteva zile; adeseori, moartea nou-născutului este atribuită bolii, neglijenței în îngrijirea sa sau oricărui alt motiv.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO