Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un bărbat din Africa de Sud s-a întors din morţi după 5 ani de când a fost înmormântat

112

negru inviat din mortiUn bărbat despre care se credea că a fost ucis şi înmormântat în 2005, s-a întors acasă “din morţi” (aşa cum susţine familia sa) în localitatea Transkei din Africa de Sud. Bărbatul, pe nume Siviwe Ntwalana, de 27 de ani, a fost recunoscut de nişte localnici, şi atunci a fost anunţată familia sa. “Ei au observat asemănarea cu fiul nostru cel decedat”, a declarat tatăl bărbatului, Mbongolwana Ntwalana. Fratele bărbatului s-a dus să vadă dacă într-adevăr e el, iar rezultatul a fost pozitiv. Când, în sfârşit, a ajuns acasă, mama băiatului nu-i venea să-şi creadă ochilor. Era extrem de şocată, pentru că ştia că băiatul ei era îngropat.

Bărbatul “înviat din morţi” a fost dus apoi la spital. Acolo, tatăl său nu s-a convins că e fiul său decât după ce s-a uitat la anumite semne particulare de pe trupul băiatului. “Mi-a atras atenţia un semn făcut de o vacă lângă ochiul său, atunci când era mic”, a spus tatăl.

După câte se pare, Siviwe a fost înjunghiat de alt om în timpul unei certe cu acesta privind o fată, şi…s-a raportat că a murit. Bărbatul încă n-a reuşit să explice dacă a stat în mormânt în toţi aceşti ani, dacă într-adevăr “a înviat”. Între timp, poliţia investighează cazul şi va afla exact ce s-a întâmplat.

Înviere din morţi? Ştirea asta mi se pare prea incredibilă!

Orgoni Crystal