Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Încă o descoperire şocantă: în Rusia a fost descoperită o bucată dintr-o maşinărie de aluminiu, veche de…300 de milioane de ani!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankSite-ul ucrainian „Komsomolskaia Pravda” (de altfel un site destul de serios) scrie într-un articol uimitor (cel puteţi găsi AICI) că în Rusia, în oraşul Vladivostok, ar fi fost găsită o bucată dintr-o maşinărie de aluminiu, veche de…300 de milioane de ani! Site-ul citează „Vocea Rusiei” precum şi alte surse ruseşti. Experţii cred că această bucată nu putea fi modelată sub acţiunea forţelor naturale.

Atunci când un locuitor din Vladivostok dorea să-şi facă focul pentru a se încălzi în timpul unei seri de iarnă, el găsi printre cărbunii folosiţi pentru încălzire o bucată metalică cu o formă ciudată. Uimit de această descoperire, cetăţeanul s-a adresat oamenilor de ştiinţă din regiunea Primorye. După ce oamenii de ştiinţă au studiat îndelung obiectul, ei au fost şocaţi de vârsta sa. Bucata de metal se pare că are 300 de milioane de ani vechime, nefiind creată de natură, ci fabricată de cineva. Întrebarea care se pune e următoarea: cine ar fi putut crea bucată aceasta de aluminiu, acum 300 de milioane de ani, atunci când nici măcar dinozaurii n-au apărut pe Pământ? Interesant e faptul că această bucată poate fi folosită în diverse dispozitive electronice şi tehnice.

Dacă ştirea se confirmă şi cercetările experţilor sunt serioase, atunci toată teoria evoluţionismului ar fi dată peste cap, din moment ce ştiinţa ne învaţă că omul n-a apărut decât cu circa 200.000 de ani în urmă, iar în cazul acesta ar fi vorba de prelucrarea artificială realizată de o specie inteligentă în urmă cu 300 de milioane de ani.

P.S. Cu mai puţin de 1 an de zile în urmă, am scris un articol (https://www.lovendal.ro/wp52/credeti-sau-nu-in-rusia-ar-fi-fost-descoperita-o-masinarie-complexa-veche-de-400-de-milioane-de-ani-cand-omul-nici-nu-aparuse/) despre descoperirea (tot în Rusia!) a unei maşinării vechi de 400 de milioane de ani. Îmi pun întrebarea, cum de în aceeaşi zonă a Rusiei (extremul orient asiatic) se găsesc tot felul de artefacte vechi de sute de milioane de ani, deşi omul n-ar fi trebuit să existe atunci…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu