Încă o descoperire şocantă: în Rusia a fost descoperită o bucată dintr-o maşinărie de aluminiu, veche de…300 de milioane de ani!


Site-ul ucrainian „Komsomolskaia Pravda” (de altfel un site destul de serios) scrie într-un articol uimitor (cel puteţi găsi AICI) că în Rusia, în oraşul Vladivostok, ar fi fost găsită o bucată dintr-o maşinărie de aluminiu, veche de…300 de milioane de ani! Site-ul citează „Vocea Rusiei” precum şi alte surse ruseşti. Experţii cred că această bucată nu putea fi modelată sub acţiunea forţelor naturale.

Atunci când un locuitor din Vladivostok dorea să-şi facă focul pentru a se încălzi în timpul unei seri de iarnă, el găsi printre cărbunii folosiţi pentru încălzire o bucată metalică cu o formă ciudată. Uimit de această descoperire, cetăţeanul s-a adresat oamenilor de ştiinţă din regiunea Primorye. După ce oamenii de ştiinţă au studiat îndelung obiectul, ei au fost şocaţi de vârsta sa. Bucata de metal se pare că are 300 de milioane de ani vechime, nefiind creată de natură, ci fabricată de cineva. Întrebarea care se pune e următoarea: cine ar fi putut crea bucată aceasta de aluminiu, acum 300 de milioane de ani, atunci când nici măcar dinozaurii n-au apărut pe Pământ? Interesant e faptul că această bucată poate fi folosită în diverse dispozitive electronice şi tehnice.

Dacă ştirea se confirmă şi cercetările experţilor sunt serioase, atunci toată teoria evoluţionismului ar fi dată peste cap, din moment ce ştiinţa ne învaţă că omul n-a apărut decât cu circa 200.000 de ani în urmă, iar în cazul acesta ar fi vorba de prelucrarea artificială realizată de o specie inteligentă în urmă cu 300 de milioane de ani.

P.S. Cu mai puţin de 1 an de zile în urmă, am scris un articol (https://www.lovendal.ro/wp52/credeti-sau-nu-in-rusia-ar-fi-fost-descoperita-o-masinarie-complexa-veche-de-400-de-milioane-de-ani-cand-omul-nici-nu-aparuse/) despre descoperirea (tot în Rusia!) a unei maşinării vechi de 400 de milioane de ani. Îmi pun întrebarea, cum de în aceeaşi zonă a Rusiei (extremul orient asiatic) se găsesc tot felul de artefacte vechi de sute de milioane de ani, deşi omul n-ar fi trebuit să existe atunci…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock