Site de secrete, stiinta si metafizica

Incredibil…un curcubeu la lumina lunii

1 25

curcubeu lunaO imagine surprinsă în North Yorkshire a reuşit să demonstreze că natura poate fi mereu surprinzătoare. O fotografie, realizată de Chris Walker, în apropiere de casa lui din Richmond, Marea Britanie, surprinde un curcubeu creat de lumina lunii, titrează “Daily Telegraph”.

Se pare că bărbatul se întorcea acasă când a observat minunea prin ploaie. “Am observat ceva ciudat în timp ce conduceam spre casă. O lună aproape plină era în spatele meu, vântul bătea tare şi vedeam ploaia în orizont. Luna era atât de puternică, încât atunci când am ajuns am observat curcubeul”, a povestit britanicul.

De obicei, curcubeul este creat în momentul în care lumina soarelui se reflectă în picăturile de ploaie. Ocaziile în care acest fenomen are loc în noapte sunt extrem de rare, mai ales că este nevoie de o combinaţie specială a unui cer negru, a unei luni la 42 de grade pe cer şi ploaie în zona opusă luminii.

Sursa: www.ziua.ro

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie