Cât de prost poate fi un traficant de droguri, pentru a se da de gol în halul acesta!?


smugler carPovestea de mai jos pare absolut incredibilă, dar este adevărată şi arată cât de proşti pot fi unii infractori, mai ales dacă sunt şi traficanţi de droguri!

Traficanții de droguri sunt atât de ingenioşi și de creativi încât a existat un caz în care un asemenea contrabandist şi-a construit un submarin pentru a transporta cocaina sub mare! Dar există traficanţi cu adevărat stupizi! Povestea noastră începe în decembrie 2011, când o maşină a poliției a observat o maşină parcată aproape de Pizza Hut (situată la granița dintre SUA şi Canada). În maşină (un SUV GMC Yukon) a intrat o femeie care ducea cu ea un pachet. Femeia se numea Jasmin Klair, iar pachetul cărat avea numai puţin de 24 de kilograme de… cocaină! Ofiţerii şi-au dat seama că pachetul era prea mare pentru a fi provenit de la Pizza Hut.

Şi ştiţi ce a atras atenţia cel mai mult poliţiştilor? Faptul că femeia avea o maşină cu următorul număr de înmatriculare: „SMUGLER”! Acest cuvânt (bineînţeles cu 2 de „G”, adică „SMUGGLER”) înseamnă în limba engleză „CONTRABANDIST” / „TRAFICANT”. Probabil că pentru plăcuţa de înmatriculare nu era suficient de mare, femeia nu şi-a pus următorul număr de înmatriculare: „DRUG SMUGGLER”, adică „TRAFICANT DE DROGURI”! Biata femeie… lucra la vedere, nu avea nimic de ascuns!

Poliţia nu a acţionat imediat, ci a urmărit-o pe femeie până la un motel care se numea… SMUGGLER’S INN, adică MOTELUL TRAFICANŢILOR! Aşadar, femeia nu doar că avea un număr de înmatriculare ce o dădea de gol cu activitatea ce o presta, dar mai şi locuia la un motel ce făcea referire tot la traficanţi!

Klair a declarat poliției că un bărbat i-a spus că îi va da 4.000 dolari (plus cheltuielile de transport), pentru a transporta drogurile de la Pizza Hut. Femeia a pledat vinovată pentru posesie de cocaină cu intenția de distribuire. Nu se ştie dacă ea a înțeles situația ironică în care s-a aflat…


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock