Un „extraterestru zburător, îmbrăcat în costum spaţial” a fost văzut în Arizona (SUA) – pretinde un binecunoscut blogger


„Vânătorii” de OZN-uri și de extratereștri sunt entuziasmaţi după ce au vizionat un videoclip, prezentat pe site-ul reţelei de deconspirare a OZN-urilor, MUFON. În acest videoclip se poate vedea un extraterestru umanoid zburător, îmbrăcat într-un costum spaţial, deasupra localităţii Phoenix din Arizona (SUA). „Extraterestrul” pare să fi aterizat din spațiul cosmic.

Evenimentul incredibil a avut loc pe 2 aprilie 2016 în Phoenix, Arizona, în jurul orei 19, atunci când un martor a observat un obiect misterios pe cer. Obiectul a părut atât de ciudat, încât martorul s-a oprit şi a hotărât să filmeze totul, într-un videoclip scurt de numai 15 secunde. Apoi, întrucât nu era mulţumit de poziţia în care se afla, a schimbat-o şi a mai făcut o filmare de 1 minut.

Fiind după apusul soarelui, martorul nu şi-a dat seama unde a aterizat obiectul misterios, dar a apreciat că acesta se afla la circa 3 km distanţă, astfel existând posibilitatea ca el să fi ajuns în zona aeroportului din Phoenix. S-au respins posibilităţile ca obiectul să fi fost un balon cu aer cald sau o dronă.

Binecunoscutul blogger Scott C. Waring, de pe site-ul „UFO Sightings Daily”, crede că e vorba de un „extraterestru zburător”. Aceste personaje au mai fost văzute şi în alte dăţi, de alţi martori, dar aceasta e prima dată când a fost filmat mai bine.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock