Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O teorie şocantă ce-ar putea fi adevărată: oamenii au în ei gene extraterestre, din afara sistemului nostru solar


Pentru a găsi răspunsul la întrebarea existenței extratereştrilor, putem urmări două căi. Prima cale este dovada fizică reală, care poate fi reprezentată de OZN-uri, extratereştri sau orice fel de comunicare cu civilizațiile din afara Pământului. Cea de-a doua cale este aceea de a investiga genele umane și a afla dacă există vreo dovadă de origine extraterestră.

Oamenii de ştiinţă Vladimir Cherbak de la Universitatea Al-Farabi din Kazahstan, împreună cu Maxim Makukov Institutul de Astrofizică din Fesenkov sugerează faptul că ar putea exista altceva în genomul uman și care ar putea reprezenta un „semnal inteligent” care nu poate face parte din teoria evoluției.

În urma analizei genomului uman, cercetătorii mai sus menţionaţi sugerează că există modele şi o ordine care necesită precizie și logică. Prin urmare, posibilitatea ca genele noastre să fi fost inventate în afara sistemului nostru solar nu este exagerată, ceva ce teoria panspermiei sugerează.

Denumită „SETI biologic”, Cherbak și Makukov susțin că există astfel mai multe şanse de a detecta astfel viața extraterestră decât o eventuală transmisie radio extraterestră. „Odată fixat, codul ar putea să rămână neschimbat la scară temporală cosmologică, acesta fiind cel mai durabil lucru cunoscut. Prin urmare, ar putea reprezenta o semnătură inteligentă cosmică. Odată ce genomul este rescris în mod corespunzător cu noul cod, o semnătură inteligentă va rămâne „îngheţată” în celule, care ar putea fi apoi livrate prin spațiu și timp”, au spus cei doi cercetători.

Sursa: firstpost.com