Un caz incredibil de răpire extraterestră: cum un ţăran din Polonia a luat în căruţa sa doi extratereştri cu faţă verzuie, după care a fost examinat în OZN-ul extratereştrilor!


OZN PoloniaÎn dimineața zilei de 10 mai 1978, un fermier polonez în vârstă de 71 ani, pe nume Jan Wolski de Emilcin, a avut parte de o întâlnire extraterestră de gradul III. Desigur, cei care nu cred în aşa ceva, spun că presupusa răpire extraterestră este una nerealistă, fără credibilitate, dar… să ne gândim în ce context a avut loc ea. Nu astăzi, când poţi foarte uşor să devii vedetă peste noapte, pe Facebook, Internet sau la TV, ci în anii 70-80, când expunerea media era aproape absentă, în timpul regimului comunist din Polonia. De aceea, aceste mărturisiri ar trebui să fie luate serios în seamă.

Dar, haideţi să vedem ce-a păţit Jan Wolski în acea dimineaţă de mai. Bărbatul s-a suit în căruţa sa şi a plecat la ora 5 dimineaţa. După vreo 2 ore petrecute pe drumul de ţară, el a observat ceea ce păreau a fi doi vânători, care se îndreptau în aceeaşi direcţie. Bărbatul i-a ajuns cu căruţa din urmă, dar, când i-a văzut a fost uluit de tenta verzuie de pe feţele lor. Felul în care străinii mergeau era exact cum păşeau scafandrii pe fundul mării; ei păreau mai degrabă să meargă în salturi.

Dr. Zbigniew Blania Bolnar, un sociolog foarte respectat, a investigat cazul Wolski și a scris un raport, inclusiv concluziile personale. În propriile sale cuvinte, fermierul i-a descris pe străini ca purtând ceva asemănător unui costum de scafandru. „Oamenii spun că astfel de tinute sunt purtate de scafandri, dar niciodată nu am văzut un scafandru, deci nu pot susţine lucrul acesta”. Aceasta este, de asemenea, o declarație care dă puternică credibilitate acestui caz.

Jan Wolski a fost un om religios, un romano-catolic din naştere, asa ca el nu credea în existenţa vieţii extraterestre. Primul său gând a fost acela că fiinţele ciudate ar fi, probabil, de origine asiatică. Cei doi au mers împreună cu căruţa ţăranului polonez o bună bucată de vreme, iar apoi s-a aşezat pe ea, de-o parte şi cealaltă a căruţei, pentru a ajunge la destinaţie. Wolski n-a simţit nicio clipă că s-ar afla în pericol, dar că nu putea înţelege ceea ce ei îşi vorbeau: „Nu mi s-au adresat mie. Ei au vorbit între ei, dar eu n-am putut să înţeleg nimic.” Wolski a mai povestit că acele fiinţe mâncau ceva care se asemăna cu pâinea, dar a refuzat când i s-a oferit şi lui.

Apoi, toţi trei au ajuns în dreptul a ceea ce părea a fi o navă extraterestră. Ţăranul, neavând niciun fel de informaţii despre OZN-uri până la acea dată, a descris nava ca un fel de autobuz dreptunghiular gigantic care pur și simplu plutea în aer. Bătrânul a fost dus în acel OZN şi pus într-o cameră întunecată. Acolo el a fost dezbrăcat şi supus la câteva experimente, explicate de ţăran într-un limbaj simplu, de bază. Wolski a mai văzut pe podeaua încăperii şi nişte ciori paralizate, probabil că supuse şi ele aceloraşi experimente.

Toţi cei din sat, care l-au cunoscut pe bătrân, au susţinut că acesta a fost întotdeauna un om la locul lui şi serios şi că nu l-ar crede inventând aşa ceva. În definitiv, de ce-ar face-o? Mai ales că acel ţăran niciodată, dar niciodată nu a fost atras de subiecte de genul acesta… De aceea, această „răpire extrasterestră” rămâne una dintre relatările cele mai credibile din istoria ufologiei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO