Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un OZN şi doi extratereştri apar în tabloul “Madonna cu pruncul şi Sf.Ioan Botezătorul copil”, vechi de peste 6 secole

464

blankUnul dintre pictorii italieni mai puţini cunoscuţi publicului larg este Jacopo del Sellaio (1441-1493), un pictor renascentist al Şcolii florentine. Ca şi pictorii din acele vremuri, Jacopo se concentra pe tablouri religioase; este şi cazul picturii intitulate “Madonna con bambino e San Giovannino”, adică “Madonna cu pruncul şi Sf.Ioan Botezătorul copil”. Ce descoperim în tablou? Ceea ce pare a fi un OZN!

În spatele Madonnei şi a celor doi copii se poate observa cu destulă claritate un obiect zburător de formă rotundă în care se găsesc doi ocupanţi. Aceştia stau în spatele unei balustrade ce mărgineşte un culoar circular. Un personaj din planul al doilea priveşte spre cer cu curiozitate, iar alături de acesta câinele său latră speriat.

Obiectul zburător este figurat cu raze. Dacă este vorba despre strălucirea acestuia sau dacă suntem confruntaţi numai cu manierismul pictural care doreşte să sugereze mişcarea sau provenienţa de origine divină sau extraterestră a obiectului, acest lucru este mai greu de spus. În orice caz, obiectul în cauză nu poate fi interpretat, cel puţin de această dată, ca fiind altceva decât ceea ce este: un obiect zburător neidentificat, adică un OZN.

O fi observat acest pictor în viaţa sa un OZN, de care a rămas marcat?

blank

Orgoni Crystal