Moartea apare sub forma unei lumini albe? Experienţa şocantă a unei femei căreia i s-a oprit inima…


Ce se întâmplă după moarte? Medicul american dr. Raymond Moody, studiind ulterior sute de cazuri de acest fel – pe care le-a consacrat în știința modernă prin termenul de „experienţă din apropierea morţii” a prezentat în cărțile sale numeroase declarații foarte sugestive ale „reveniților din moarte”. Iată câteva extrase din cadrul destăinuirilor „morților” respectivi, publicate de acest medic în cărțile sale cu adevărat tulburătoare:

„Am fost adusă la spital în urma unor dereglări cardiace… Simțindu-mă foarte rău, cum eram culcată pe spate, am vrut să mă întorc pe o parte; făcând această mișcare, mi-am pierdut răsuflarea și inima mi s-a oprit. Am auzit infirmierele dând alarma, în timp ce mă simțeam plecând din corpul meu, alunecând în jos… Apoi, m-am ridicat în aer și în timp ce urcam, am văzut alte infirmiere intrând în fugă în cameră… Am continuat să urc spre tavan și plutind, m-am oprit exact sub plafon.

De sus, am asistat la întreaga muncă de reanimare… Și, în timp ce observam cum îmi loveau pieptul și cum îmi fricționau mâinile și picioarele, îmi spuneam: Dar de ce se muncesc oare atât? Eu mă simt atât de bine acum…”

Senzația de bine a fost simțită însă de multe persoane declarate clinic-moarte și readuse, totuși cu greu, la viață:

„La apariția acelei lumini mi-au venit parcă în minte niște gânduri și cuvinte: «Vrei să mori?» La acestea, eu am răspuns că nu știu nimic, dat fiind că nu cunoșteam nimic despre moarte. Atunci lumina albă mi-a spus: «Treci peste această linie și vei ști»… Abia am trecut-o, că am și avut minunate sentimente de pace, de seninătate și de ștergere a tuturor grijilor mele.”

Prin urmare, după „plecarea” din lumea noastră cotidiană a materiei dense și a oamenilor în carne și oase, ființa noastră eterică – sufletul – detașată de trup se simte cu mult mai bine!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO