Atenţie, gândurile umane intense pot lua forme fizice malefice! Experimentul bizar al unor ocultişti din Rusia, asistaţi de un guru tibetan…


spirit 7Există unii cercetători în domeniul paranormalului şi ezoterismului care consideră că gândurile umane pot materializa forme fizice. Şi, nu, nu e doar o speculaţie! Astfel, rezultă „spiritele elementale” care constau din gânduri şi/sau sentimente proiectate de indivizi care, prin anxietate sau printr-o altă dorinţă puternică, creează materie noetică (psihică). Elementalul este astfel, la început, o imagine mentală interioară. Astfel de imagini pot căpăta o viaţă proprie şi pot exista independent de creatorul lor. Un tip este creat la nivel subconştient de dorinţă sau emoţii (pot acestea cauza oare ghinioane sau bântuiri?); celălalt este creat de un gând controlat şi proiectat în mod deliberat (blestem). Acest tip de imagine durează mai mult, dar este mai puţin obişnuit decât proiecţia inconştientă, care este adesea rezultatul unor emoţii negative, cum ar fi invidia şi ura, şi care creează elementalii ce se întorc în subconştientul creatorului, formând rutine şi obsesii (autoblestemul).

Ocultista engleză Dion Fortune ne spune cum, fiind supărată pe cineva care o rănise, a chemat, accidental, un vârcolac. Zăcând în pat şi gândindu-se la Fenrir, monstrul-lup din legendele vikingilor, a simţit brusc manifestarea unui uriaş lup cenuşiu. În Autoapărarea psihică, ea scrie: „Pe vremea aceea nu ştiam cum se fac elementalii, dar am nimerit din întâmplare metoda corectă – o supărare puternică, invocarea forţei naturale potrivite şi starea între somn şi veghe, în care dublul eteric se întăreşte”. Îmbrâncind lupul, i-a spus: „Dacă nu ştii să te porţi ca lumea, dă-te jos din pat”. Împins pe podea, animalul a dispărut prin perete.

În decembrie 1912, un grup de ocultişti din St. Petersburg, „Frăţia Soarelui Răsare”, a invitat un guru chinez sau tibetan să conducă un experiment pentru a crea un „egrigor”, o entitate de tip „formă-gând”. Guru le-a spus că egrigorii sunt creaţi din gândurile oamenilor, care sunt formate din energie electrică plus prana (alias mana, forţa vitală). Gândurile obişnuite nu pot crea egrigori, dar o acumulare sau o concentrare de gânduri bune sau rele pot crea egrigori perceptibili de simţurile fizice obişnuite. El a continuat: „Oamenii care mor de moarte violentă produc emanaţii deosebit de puternice şi periculoase. Blestemarea asasinului cuiva creează un egrigor cumplit, care dăinuie pentru multă vreme în planul astral. Primind de la trupul sănătos şi puternic al persoanei asasinate sau executate multă prana, un astfel de egrigor devine într-atât de vital, încât poate produce necazuri chiar şi în planul nostru fizic”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock