Site de secrete, stiinta si metafizica

O fantomă neagră se plimbă nestingherită într-un spital din Anglia

4 6

fantoma-din-spitalDirectorul unui spital din Marea Britanie a chemat un exorcist după ce personalul medical a semnalat prezenţa unei fantome pe culoarele instituţiei. Cadrele medicale de la Spitalul City General din oraşul Derby susţin că o siluetă înveşmântată într-o mantie neagră bântuie nestingherită pe coridoare şi prin saloane. Debbie Butler, managerul instituţiei, le-a comuni­cat angajaţilor, prin e-mail, că a apelat la un exorcist pentru a alunga vizitatorul nedorit. “Mai mulţi angajaţi au văzut fantoma în repetate rânduri. Evenimentul este tratat cu seriozitate. Nu vreau ca personalul să fie neliniştit şi speriat din cauza fantomei. Nu doresc să vă sperii şi mai tare, dar cred că este necesar să vă aduc la cunoştinţă situaţia. Am vorbit deja cu preotul capelei din spital. Acesta va chema pe cineva de la catedrală să ţină o slujbă de exorcizare”, a scris Butler în mesajul ei.

“Au existat zeci de apariţii în ultimele săptămâni, iar oamenii sunt foarte speriaţi. Majoritatea au văzut figura unui bărbat îmbrăcat din cap până-n picioare în negru care se plimba prin camere şi trece prin pereţi – în special în apropiere de morgă. A afectat moralul angajaţilor, aşa că directorii au hotărât să ia măsuri”, a declarat o sursă din interiorul spitalului.

Biserica Catolică apelează la exorcism doar în ultimă instanţă, iar un astfel de ritual are nevoie de aprobarea unui episcop. “Rezolvarea cererii depinde de Episcop. El va cere sfatul altor arhierei înainte de a acţiona”, a declarat purtătorul de cuvânt al episcopului din Derby. După unele păreri, fantoma care bântuie spitalul din Derby ar aparţine unui soldat roman ucis exact în locul în care a fost construit spitalul.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie