Cine e „Regele lumii”, din tradiţiile orientale? Ni se spune că este nemuritor, trăieşte în interiorul Pământului şi guvernează peste 800 de milioane de fiinţe…


În tradițiile tibetane budiste și indiene budiste, Shambala este un regat mitic ascuns undeva în interiorul Asiei. Conform aceloraşi tradiţii, Shambala este condusă de „Regele lumii”. Celebrul orientalist polonez Ferdinand Ossendowski, trăind o perioadă îndelungată în Extremul Orient, a fost în mod deosebit preocupat de găsirea oricăror informaţii referitoare la Shambala şi „Regele lumii”, publicând o carte pe această temă în anul 1924 – „Hommes, betes et Dieux”.

Ossendowski ne povesteşte despre acest regat Shamaba şi despre „Regele lumii” următoarele:

* Acum aproximativ 6.000 de ani, un om sfânt a dispărut împreună cu întreg tribul său în interiorul pământului şi nu a mai reapărut niciodată la suprafaţă. Mulţi oameni au ajuns totuşi de atunci în acest regat. Foarte puţini ştiu unde se găseşte acest loc. Unii spun că în Afghanistan, alţii spun că în India.

* Toate fiinţele din acest regat sunt protejate împotriva răului şi un cămp benefic elevant îi însoţeşte în permanenţă. Ştiinţele spirituale se dezvoltă aici în linişte, nimic nu este ameninţat de distrugere. Astfel, aceste fiinţe au ajuns la cel mai înalt nivel de cunoaştere şi înţelegere. Acum acest loc a devenit un mare regat al binelui, în care trăiesc milioane de fiinţe, peste care domneşte „Regele lumii”.

* „Regele lumii” cunoaşte toate forţele cosmice ale naturii, poate citi în orice suflet uman şi în marea carte a destinului. În plan subtil, el guvernează asupra a 800.000.000 de fiinţe care sunt în orice moment gata să-i îndeplinească cererile.

* Tronul Regelui lumii este înconjurat de 2.000.000 de zei încarnaţi. Aceştia sunt sfinţii pandiţi (cei mai elevaţi dintre călugării budişti).

* Cei din Shambala au puteri nebănuite: ar putea seca mările Pământului, ar putea schimba continentele în oceane; la voinţa lor, copacii, iarba si florile încep să crească; oamenii bătrâni şi slabi devin tineri şi viguroşi, iar morţii învie. Cu necunoscute şi stranii mijloace de transport ei străbat cu mare viteză spaţiile din interiorul planetei noastre.

* Regele lumii poate comunica cu Divinul cu aceeaşi naturaleţe cu care noi comunicăm între noi, iar cei doi asistenţi ai săi sunt Mahytma – care cunoaşte evenimentele viitorului- şi Mahynga – care determină cauzele acestor evenimente.

* Regele lumii este în legătură telepatică cu gândurile tuturor celor care conduc destinul umanităţii-: înţelepţi, împăraţi, regi, ţari, conducători militari, mari preoţi, savanţi, oameni puternici. El le cunoaşte astfel intenţiile, aspiraţiile şi ideile. Dacă ele duc în ultimă instanţă la apropierea de Dumnezeu, Regele lumii le va acorda ajutorul său invizibil; dacă ele însă sunt împotriva evoluţiei spirituale, Regele lumii le va provoca eşecul dacă şi karma omenirii o permite.

* A văzut cineva pe Regele Lumii? Da, în timpul sărbătorilor sacre ale vechiului budism din Siam şi din India, Regele lumii a apărut de cinci ori. El stătea într-un car magnific, tras de elefanţi albi, ornaţi cu aur şi cu pietre preţioase; purta o mantie albă şi avea pe cap o tiară roşie de care atârnau şiraguri de diamante care îi ascundeau chipul. El binecuvânta poporul cu un măr de aur aflat deasupra unui miel. Orbii îşi recăpătau vederea, surzii începeau să audă, infirmii reîncepeau să meargă şi morţii se înălţau din morminte, peste tot pe unde se oprea privirea Regelui lumii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock